Afgelopen weekend startte een nieuwe editie van Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde. Eén van de meest belangrijke periodes van het jaar voor het Ieperse pretpark. De Halloweenperiode in Bellewaerde is steeds een leuke mix van versierde attracties, decoratie en extra Halloween Specials voor de hele familie. Ook dit jaar zal Don Eduardo de los Muertos de ceremoniemeester zijn van Fiësta Mortal.

Fiësta Mortal: een huiveringwekkende feestcocktail

Ook in 2016 komt de geheimzinnige begrafenisondernemer Don Eduardo de los Muertos naar Bellewaerde. Tijdens Halloween Fiësta Mortal brengt hij trollen, heksen, zombies, moordlustige dokters en krankzinnige kampeerders mee. Bellewaerde verandert in deze periode in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zo voorziet Don Eduardo een Halloweenfeest op hun maat met een aangepaste zone vol grappige kleurrijke trollen. Zo kunnen zij ook genieten van dit leuke Halloweenfeest.

Om even te bekomen van al het schrikken, is er de familieshow Mortal Nightmares. In deze show droom je met je ogen open en word je meegenomen naar een nachtmerriewereld waar de gemene heks “Devilina” het voor het zeggen heeft. Deze show is uitgeroepen tot één van de beste illusieshows ter wereld. Een echte aanrader voor de hele familie.

Naast het gethematiseerde park is er dit jaar ook een aangepaste 4D film voorzien. Hier kunnen de bezoekers genieten van een 4D film rond de figuur Dracula. In deze griezelige actiekomedie voor het hele gezien, neemt Kevin en zijn vader jullie mee op vakantie naar Transsylvanië waar ze geconfronteerd worden met graaf Dracula.

Bellewaerde & Halloween

Al 15 jaar lang viert Bellewaerde Halloween in zijn park. In 2001 was Bellewaerde zelfs een van de eerste Belgische themaparken waar er Halloween werd gevierd. In deze 15 jaar is de Halloween periode uitgegroeid tot één van de meest belangrijke periodes van het jaar. Zo’n 10% van het totale aantal bezoekers voor het Ieperse pret- en dierenpark komen in deze periode afgezakt naar de Westhoek.

Halloween in Bellewaerde is steeds een leuke mix van gehalloweeniseerde attracties, decoratie en extra Halloween Specials. Dit volledig op maat van de hele familie. Het is nagenoeg het enige themapark in België dat zover gaat in het decoreren van het volledige park.

Praktisch

In Bellewaerde kan Halloween Fiësta Mortal nog gevierd worden op 22 & 23 oktober en alle dagen van 29 oktober tot en met 6 november 2016.

Wanneer de nacht valt, wordt Halloween Fiësta Mortal net dat ietsje spannender. Er zijn Mortal Nocturnes van 10u tot 21u op 22, 29 & 31 oktober en op 1 & 5 november 2016. Deze vijf nocturnes worden afgesloten met een spetterend muzikaal vuurwerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *