Op 22 juni komt het lang verwachte vervolg op de film “Finding Nemo” naar de filmzalen. In het nieuwe filmavontuur “Finding Dory”. In deze tekenfilm van Disney Pixar is het de beurt aan het schattige damesvisje Dory om de hoofdrol te spelen. Speelgoedfabrikant Goliath speelt graag in op dit nieuw avonturen en lanceert nu Dory en haar vriendjes als echte Robo Fishjes.

Finding Dory: Robo Fish

Je kent ze wellicht wel de Robo Fish van Goliath. Ze zwemmen zo natuurlijk door het water (in je bad, het zwembad, de vissenkom of noem maar op) dat ze nauwelijks van een echt visje te onderscheiden zijn. Dit is allemaal te danken aan allerlei slimme technologische trucjes die in de buik van de Robo Fish zitten. Zodra een Robo Fish, in dit geval de helden uit Finding Dory (Dory, Nemo, Marlin of Bailey) in aanraking komen met water, zwemmen ze er lustig op los. Speciaal is zelfs dat Bailey, de walvis, een set zwemvliezen als extra heeft in zijn verpakking. Daardoor kan deze leuke walvis zelfs tot twee meter diep duiken!

Alle Robo Fish van Finding Dory zijn klaar om direct na het openen van de doos te kunnen spelen dankzij de aanwezige batterijen in de visjes. Daarnaast zijn er ook nog losse batterijen meegeleverd. Uitpakken en spelen maar!

Extra speelsets

Naast de basis speelset vind je bij Goliath nu ook de Ultimate Underwater Playset en de Coffepot Playset. Hiermee kunnen de fans van Nemo en Dory de filmavonturen zelf thuis naspelen.

Lang genoeg met het water gespeeld? In de „Finding Dory Gubbles“ zitten Nemo en Dory in met vloeistof gevulde ballen. Als je die over de grond rolt, lijkt het of onze filmhelden echt in het water dobberen!

De Finding Dory Robo Fish collectie is o.a. te koop bij Bol.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *