De lente is traditioneel de periode van de lentefeesten en communies. Ook hier bij Ouder Blog hadden we dit jaar een ‘feestprinses’ rondlopen. De dochter deed namelijk haar eerste communie. En bij een communie komt een hele voorbereiding zien. Foto’s nemen, menu uitzoeken, kaartjes ontwerpen, bedankjes, enzo. En dit allemaal om te zorgen dat de dochter of zoon een mooie dag heeft en de genodigde en klasgenootjes een mooi aandenken krijgen.

Smartphoto

Wij deden heel wat zelf van de voorbereidingen voor onze dochter haar eerste communie. Zo maakten we zelf de uitnodigingen, bedankkaartjes, slingers, … Echter sommige dingen kunnen we hier niet zelf. Dus zochten we een partner om enkele van onze ideetjes te vervaardigen. Zo belanden we bij Smartphoto. Een firma die we allemaal wel kennen van de foto-afdrukken. Maar Smartphoto doet tegenwoordig zoveel meer. Zo kan je kiezen uit een ruim assortiment aan items die je kan laten bedrukken.

Dit kan gaan van fotoalbums, kalenders, kaartjes tot zelfs bloempotjes, knuffels en reiskoffers. Naast het bedrukken met een zelfgekozen foto of ontwerp, bieden ze ook heel wat templates aan die je kan aanpassen naar je eigen behoefte. Bovendien passen ze ook regelmatig hun items aan, naargelang de periode van het jaar. Zo heb je momenteel de communie- en lentefeestcollectie, en komt vaderdag eraan. Maar ook Kerst en Pasen worden niet vergeten.

Bloempotjes, magneetjes, kaartjes, …

Detail van ons zelfgemaakte uitnodiging
Detail zelfgemaakte uitnodiging

Voor de communie van de dochter hadden we naast de zelfgemaakte uitnodigingen en bedankkaartjes nog enkele dingen in gedachten. Zo lieten we magneten maken voor op de bedankpotjes, kaartjes voor aan de klasgenootjes – vriendjes en vriendinnetjes te geven, enkele foto-albums en foto’s om in ons bedankkaartje te verwerken. Allen zijn van zeer goede kwaliteit en de foto’s zijn perfect qua kleurwarmte.

Toch hadden we een minpuntje. Bij de levering van de magneetjes bleken er enkele beschadigd te zijn. Of dit tijdens het verpakken gebeurde of tijdens het sorteren bij bpost weten we niet. Maar een eenvoudig mailtje naar de klantendienst met foto’s van het probleem zorgde voor een snelle oplossing van het probleem. Topservice, al zeggen we het zelf, die Smartgarantie.

Oordeel

Zoals steeds zijn we zeer tevreden van de producten die we bestelden bij Smartphoto. Ook de afhandeling bij de beschadigde producten was snel, correct en een voorbeeld van klantenservice. Ook de levertermijnen zijn meer dan correct bij Smartphoto. Al dient gezegd te worden dat aan de kant van bpost zeker een tandje mag bijgestoken worden, want pakjes blijven daar soms nog een dag liggen. Wil je dus zeker zijn dat iets op tijd aankomt, bestel je best tijdig de gewenste producten.


Disclaimer: Voor de meeste producten van deze bestellingen betaalden we netjes zoals iedereen. Doch bevat dit bericht bevat één product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Dit heeft ons oordeel echter niet beïnvloedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *