Je zou het niet zeggen aan de temperaturen buiten, maar het is nog steeds winter. Toch krijgen we dankzij dit weer al een lentegevoel. Tijd om al eens stilletjes weg te dromen naar de aankomende zomer. En ook al eens te kijken in de kledingkast van onze kindjes wat er allemaal moet bijgeshopt worden. Met Bampidano zal het alvast een zomer worden waarin onze kindjes fris kunnen rondlopen in comfortabele kledij.

Newborn

Voor de allerkleinsten is de collectie volledig gemaakt uit organic cotton. De thema’s die in deze collectie zijn ‘hello’ en ‘zebra’. Denk hierbij aan een zebra allover print en leuke prints met koekjes. Het kleurenpalet oogt sober met zwart, wit, zacht geel en grijs mêlee. Een extraatje deze zomer is de newborn unisex flash collectie. Voor dit deel van de collectie kozen de ontwerpers voor een kleurenpalet van old mint en wit. Ook hier met hele lieve printjes en dit aan zachte prijsjes.

Baby

Voor babymeisjes heeft Bampidano een heerlijke girly collectie, maar toch met een stoer randje. Zoete thema’s, zoals ijsroom en cupcakes.
De jongetjes gaan lekker stoer de zomer in. Door de grafische en tekst allover print kun je lekker mixen en matchen. Daarnaast is er ook nog een nautisch thema. Dit afgewerkt met een streepje en een hippe allover print met krabjes.

Kids

Ook voor de iets oudere meisjes is er een girly collectie. Veel jurkjes en glitter accenten in de prints, color blocks en een hartjes allover print, welke op een luipaard dessin lijkt. Dit alles in pastel kleuren.
Voor de jongens werd de kar getrokken van de beachboy. Met de papegaaien en haaien allover prints waan je je direct op vakantie. De kleuren bij de jongens zijn het brave navy blauw en grijs mêlee. Maar ook mint speelt een hoofdrol in de jongenscollectie!

De new born collectie is beschikbaar in maat 50 t/m 68 en de baby collectie in maat 56 t/m 86. De kids collectie van Bampidano is verkrijgbaar in maat 92 t/m 152. Ze is o.a. verkrijgbaar bij Paradisio, De Nieuwe Beer (Oostrozebeke) en Melkofpuur.


Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *