Het is buiten nog altijd lekker koud maar toch beginnen we al te dromen over ijsjes eten, bellenblazen, touwtjespringen, …! Een heleboel leuke dingen die we, als het warmer wordt, weer kunnen gaan doen. Natuurlijk doen we deze leuke dingen in fijne kledij. En dat kan met de vrolijke collectie van O’Chill. Dit leuke meisjeskledingmerk zit in een nieuw kleedje. Het kreeg o.a. een nieuw logo, maar ook een nieuwe focus in de collectie zit er onder dit nieuwe kleedje. O’Chill komt met nog meer frisse en vrolijke kleding voor meisjes die graag plezier maken.

O’Chill: vrolijke kleuren voor leuke jurkjes

De nieuwste collectie zit boordevol vrolijke kleuren, leuke jurkjes en fun items. De ontwerpers van O’Chill kozen voor de hippe kleurencombinatie navy/wit welke ze combineren met diverse accentkleuren. Een opvallende keuze is de combinatie met neon roze. Gewaagd maar daarom niet minder geslaagd. Ook de iets subtielere kleuren lichtblauw en lichtroze vormen een te goede combinatie met het donkerblauw. Deze accentkleuren zorgen ervoor dat het navy/wit in de vrolijke kleding een frisse look krijgt.

Cactusprint

Helemaal hot komende zomer is de cactusprint. Het Nederlandse meisjeskledingmerk heeft er een eigen, speelse twist aan gegeven door deze print op diverse manieren te verwerken. Zo is er een all-over cactusprint op een legging of een jurkje met een enorme cactusprint versierd met neon roze hartjes. Die hartjesprint komt heel de collectie terug. De navy/wit gestreepte items met neon roze details roepen direct een zomers gevoel op.

De collectie voor komende zomer bestaat uit toffe jurkjes afgezet met een sportieve bies in een contrasterende kleur, speelse t-shirts maar ook een zwierig rokje met all-over print scoort. Voor ieder type meisje is er dus wel iets te vinden in de zomercollectie van O’Chill.

De collectie van O’Chill is verkrijgbaar in maat 92 t/m 158 met prijzen die variëren van € 19,95 t/m € 29,95. Je vindt O’Chill voornamelijk in Nederlandse winkels maar bij bv Kixx-Online kan dit leuk merk ook naar België laten komen.

1 reactie

  1. Andy

    24 augustus 2017 op 11:10

    O’Chill kan je vanaf nu ook kopen op http://www.annimary.com, een Belgische webshop

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *