Smartgames staat vooral bekend van de éénpersoons spellen die het denkvermogen stimuleren. Het werd dan ook tijd om eens een multiplayer game uit te brengen. Met Froggit kunnen jong en oud genieten van een leuk gezelschapsspel, maar met toch dat tikkeltje extra.

Froggit

Kikkers houden van springen, waterlelies en insecten. Maar er liggen gevaren op de loer en de kikkerfamilies willen graag zo snel en zo veilig mogelijk aan de overkant van de vijver komen!  Met Froggit moet jij als eerste jouw kikkerfamilie aan de overkant van de vijver krijgen. Met Froggit moet jij als eerste jouw kikkerfamilie aan de overkant van de vijver krijgen. Maar let op! Dat willen de andere speler natuurlijk ook. Versper de weg voor de anderen om zo jouw kikkers veilig aan de overkant te krijgen. Helaas zijn je tegenstanders niet de enige die je tegen willen houden om te winnen; er zwemt namelijk nog een ander dier in deze vijver die het je moeilijk kan maken.

Zoals bijna alles Smartgames bevat ook dit familiespel verschillende niveau’s. Zo speel je met de kleinste het junior niveau, gezelligheid troef op een spelletjesmiddag. Hebben jullie zin in een spelletjesavond met de ouders. Dan speel je op het expertniveau en kraak je jullie brein. Draai simpelweg het bord om en het spel is geschikt voor zowel jong als oud! Kies jouw kikkerfamilie en maak kikkersprongen over het bord.

Froggit kan je natuurlijk kopen in de betere speelgoedwinkel * maar online ook bij o.a.:
Toychamp & Lobbes Speelgoed


Disclaimer: * Door de Coronacrisis is jouw favoriete speelgoedwinkel momenteel gesloten. Misschien kan je ze wel telefonisch of per mail bereiken om het spel te bestellen.

1 reactie

  1. […]    Froggit: een smartgame voor heel het gezin…. […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *