Het tweede deel van Frozen speelt nu al enige tijd in de bioscoop. Bij een topfilm horen tegenwoordig ook heel wat randproducten. Niet alleen speelgoed, kledij en gadgets vinden hun weg naar de verschillende winkels. Ook boeken verschijnen met de regelmaat van de klok. Wij ontvingen van uitgeverij Rubinstein ‘een luxe gouden boekje‘ en een ‘lees- en luisterboek‘ van deze prachtige Disneyfilm.

Frozen II

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

Een luxe gouden boekje en lees-en luisterboek

Met een Frozen-fan in huis werden de boekjes vol enthousiasme onthaalt. Ze zien er niet alleen prachtig uit. Ze zijn ook nog eens voorzien van prachtige illustraties en makkelijk leesbare teksten. Ondanks dat de basis van het verhaal hetzelfde is worden ze in beide boekjes iets anders verteld.

In het ‘luxe gouden boekje‘ is het verhaal kort en bondig geschreven in een taal die kinderen die hun eerste stappen in het lezen hebben gezet, makkelijk kunnen lezen.

Het ‘lees- en luisterboek‘ vertelt het verhaal uit Frozen II iets uitgebreider. Met de bijhorende luister-cd kan je in alle rust terug genieten van de film in afwachting tot hij in de lente van volgend jaar op DVD uitkomt. Het verhaal wordt op een rustige manier voorgelezen en aan de hand van een kort geluidssignaal weet je wanneer je een bladzijde in het boek moet omdraaien.

Beide boekjes zijn zeker de moeite waard voor de jongere Frozen II-fans. De illustraties zijn in beide boekjes een prachtige toevoeging en de verhalen zijn goed begrijpbaar ook voor jonge lezertjes.

‘Een luxe gouden boekje’ van Frozen II is te koop in de betere boekhandel.
Online kan je het boek bestellen bij o.a.:
Bookspot

‘Luister- en leesboek’ van Frozen II is te koop in de betere boekhandel.
Online kan je het boek bestellen bij o.a.:
Bookspot


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Uitgelichte afbeelding: Disney

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *