Het Nederlandse Garcia Jeans zorgt de komende lente en zomer dat onze tieners er stoer maar toch fashionable bij lopen. Pastelkleuren voor de meisjes en rood/blauw voor de jongens zijn de hoofdkleuren in de deze collectie. Garcia Jeans focust zich voor haar spring summer collectie op personen die in creatieve zin een blijvende handdruk achterlaten en zeker geen one day fly willen zijn.

Girls

De Girls collectie van Garcia Jeans toont lef en frivoliteit voor energieke meiden. Deze lente/zomer collectie laat zich het best omschrijven als girly, stoer maar toch comfortabel. Ze gaan van stoer en krachtig, tot zelfbewust en zacht. Met pastelkleuren maar ook de gekende denim-look is er voor elk jong tienermeisje wel iets in deze collectie om haar eigen stijl te ontwikkelen.

Boys

Voor de boys is de lente/zomer collectie van Garcia Jeans gebaseerd op de creativiteit in een digitaal tijdperk. Ok voor de jongens is laat de collectie zich omschrijven als stoer en comfortabel. Opvallende kleuren in deze collectie is rood en donkerblauw net als de kenmerkende denim touch.

Zowel bij de jongens als bij de meisjes kunnen de stukken perfect met elkaar gecombineerd worden. De lente/zomer collectie is o.a. te koop op hun eigen webshop en bij De Bijenkorf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *