Na het succesvolle en populaire Mickey Mouse Clubhuis komt Disney Junior op de proppen met een gloednieuwe serie vol actie en avontuur: ‘Mickey and the Roadster Racers’. Net als in Mickey Mouse Clubhuis is de hoofdrol ook deze keer gereserveerd voor kindervriend nummer 1 Mickey Mouse. Samen met zijn gekende vriendjes Goofy, Pluto, Donald en zijn vriendinnetjes Minnie en Daisy baten ze een super coole garage uit in hun thuisstadje Hot Dog Hills. Natuurlijk heeft elke Disneyvriend hier hun eigen hippe bolide. Ze kunnen deze bovendien transformeren wanneer ze thuis of elders in de wereld aan het racen zijn. Naast het race-circuit, staan Minnie en Daisy dan weer paraat in hun ander bedrijfje ‘The Happy Helpers’.

Roadster Racers

In deze nieuwe serie op Disney Junior beleven Mickey en zijn vrienden de spannendste (race-)avonturen. Avonturen die veranderen in spannende races. Hiervoor kunnen ze hun gewone auto in een gepersonaliseerde roadster racer transformeren. En dit met één druk op de knop. Zo zien we Mickey’’s Hot Doggin’ Hot Rod, Donald’s Cabin Cruiser, Goofy’s Turbo Tubster, Daisy’s Snapdragon en Minnie’s Pink Lightning strijden om de beste plaatsen in de race.

‘The Happy Helpers’

Wanneer ze niet op de baan zijn om trofeeën te winnen, runnen Minnie en Daisy ook een andere zaak ‘The Happy Helpers’. Hier bieden ze een helpende hand aan iedereen die het nodig heeft. Zo proberen ze een kat uit een boom te redden of zoeken ze verloren juwelen. Geen enkele uitdaging gaan deze twee vriendinnen uit de weg.

Educatief

Ook in deze serie van Disney Junior staat het educatieve voorop. Met zijn typische vriendelijkheid, vrolijkheid en optimisme zorgt Mickey ervoor dat de jonge kijkertjes ook heel wat bijleren. In de verhaallijnen ervaren de jonge kijkertjes de positieve gevolgen van teamwork, doorzettingsvermogen, vriendschap en oplossingsgericht denken bij problemen.  ‘Mickey and the Roadster Racers’ stimuleert bovendien ook de ontwikkeling op het vlak van o.a. fysieke, emotionele, sociale en creatieve vaardigheden. Nieuwsgierigheid en ontdekking staan ook nu weer centraal in de serie, want Mickey en zijn vriendjes zullen verschillende landen, culturen en tradities verkennen tijdens hun avonturen.

Disney Junior brengt met deze nieuwe serie de leukste race-avonturen van Mickey en zijn vriendjes voor kijkertjes tussen 2 en 6 jaar oud. De (race-)avonturen van ‘Mickey and the Roadster Racers’ scheuren vanaf 19 april elke woensdag je huiskamer binnen en dit om 17u. En natuurlijk op Disney Junior.

https://youtu.be/IkCBEzLWiHw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *