Bijna iedereen heeft wel een smartphone in huis. Met een leuke achtergrondfoto en bepaalde beltoon kan je makkelijk je smartphone onderscheiden van een andere. Maar wat als je je smartphone nu eens kon pimpen met een leuke foto van je kindjes? Of misschien gaat de batterij van je smartphone ook zo snel leeg? Dan kan een gepersonaliseerde powerbank misschien wel een handig accessoire zijn om mee te nemen. Zodat je onderweg je smartphone makkelijk kan opladen om toch nog net die leuke foto te nemen van je kindjes. Dankzij smartphonehoesjes.nl is het ontwerpen van een hoesje, powerbank of bv ook een bluetoothspeaker een fluitje van een cent. Bovendien kan je er ook terecht voor heel wat leuke telefoon accessoires.

Smartphonehoesjes.nl

Wil je een hoesje, powerbank of bluetoothspeaker ontwerpen dan vind je op de website van Smartphonehoesjes een zeer gebruiksvriendelijke tool. Je kiest jouw product bv een Iphone X hoesje om te ontwerpen. En je kan direct aan de slag. Je kan een leuke tekst plaatsen (met een grote keuze aan lettertypes en kleuren) of kiezen uit een uitgebreide bibliotheek van illustraties. Maar ook een eigen ontwerp aan de hand van een leuke foto is mogelijk. Je krijgt telkens een preview te zien van het product dat je hebt ontworpen.

Indien je tevreden bent van je ontwerp, voeg je het toe aan het winkelmandje. Hier kan je dan nog het aantal dat je wilt bestellen en of je het graag als cadeautje wil laten inpakken. Nadien ga je verder met het bestelproces. Je kiest of je al dan niet een een account aanmaakt, je geeft je gegevens in en gaat vlot over naar het verzend- en betaalproces. Verzenden is bovendien voor zowel België als Nederland volledig gratis. Betalen kan met de meest gangbare betaalkaarten, maar ook met overschrijving en PayPal.

Accessoires en beoordeling

Naast het ontworpen van o.a. hoesjes en powerbanks, kan je bij Smartphonehoesjes ook terecht voor handige accessoires. Zo vind je er niet alleen screenprotectors of popsockets. Maar ook een groot aanbod aan kabels, geheugenkaarten, autoladers en zelfs Virtual Reality brillen. Je merkt duidelijk dat er voor één ieder in het gezin wel iets te vinden is.

Dankzij het uitgebreide gamma, het makkelijke proces om iets te personaliseren is Smartphonehoesjes zeker wel de geknipte plaats om jouw smartphonehoesje of powerbank aan te kopen. Bovendien is de sneller, en gratis, levering zeker een pluspunt. Ook de kwaliteit van de geleverde producten is bovendien zeer goed. Het personaliseren van bv een powerbank is niet alleen handig om je eigen materiaal makkelijk te kunnen onderscheiden. Bovendien is het bijvoorbeeld ook enorm leuk als gadget om te geven als uitnodiging voor een babyborrel of om iemand te vragen als meter/peter.


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Dit bericht bevat ook affiliate links.

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Smartphonehoesjes.nl
Beoordeling:
51star1star1star1star1star

1 reactie

  1. Ramon

    28 januari 2019 op 12:37

    Een eigen ontwerp steekt altijd uit, ik merk het bij mijn dochter die vaker van deze extreme ontwerpen laat zien. Valt wel tenminste een keer uit te proberen. Misschien dat het ook gebruikt kan worden voor het reclame maken 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *