Op zich is cake maken geen groot werk. Maar zoals Piet Huysentruyt altijd zegt. “Patisserie moet afgewogen worden”. Wil je toch niet te veel moeite doen dan is de Boerencake-mix van Aveve misschien wel iets voor u. Alleen eieren en boter toevoegen. Mixen en klaar om in de oven te steken.
Een zakje van 400 gram cakemix is goed voor twee cakevormen (9,5cm x 22cm). Je voegt bij de mix 200 gram boter toe en 4 eieren. Dit mix je allemaal samen tot een homogeen beslag. Daarna giet je het deeg in een beboterde vorm en zet het in een voorverwarmde oven. 20 minuten à 150°C en daarna nog een 20 minuten à 170°C. Prik op het einde af en toe in de cake met bv een satéstokje om te zien of de cake goed droog is.
De boerencake-mix van Aveve is gebruiksvriendelijk, niet duur en bovendien is de cake zeer lekker van smaak. Wat opvalt is dat de cake helemaal niet te zoet is. Wat je soms wel kan hebben bij andere cakemixen. Voor ons in elk geval een meer dan geslaagde test.
Een niet te zoete, lekkere cake, dankzij de Boerencake-mix van @AVEVE http://t.co/Ie6ulRS45U #aveve
RT @OuderBlogBE: Een niet te zoete, lekkere cake, dankzij de Boerencake-mix van @AVEVE http://t.co/Ie6ulRS45U #aveve