Heeft de baby- of kinderkamer nog een kale muur waarvan je niet goed weet wat je ermee moet? Dan vind je op het internet heel wat ideetjes om de kale muur een leuke finish touch te geven. Zoek maar eens op Pinterest op “kinderkamer inrichten” en de leuke ideeën vliegen je om de oren. Eén van die ideetjes is een leuke tekst op de muur schilderen of kleven door middel van een leuke muursticker. Via Muurstickerstunter kan je aan de hand van een eigen tekst een muursticker laten maken. En wij mochten dit uittesten.

Muursticker

Niet alleen wij mochten een leuke tekst vereeuwigen als muursticker voor de kinderkamer maar wij mogen ook één van onze bezoekers gelukkig maken met zo’n leuke sticker. Maar eerst vertellen we wat meer over de webshop en de bevestiging van de muursticker.

Ik ging met de speciale muursticker tekst editor aan de slag en selecteerde mijn favoriete lettertype en letterkleur. In de editor zie je meteen een voorbeeld van hoe het er ongeveer uit gaat zien. Dit is toch wel zeer handig! Als je tekst uit twee verschillende tekstgroottes bestaat lukt dit jammer genoeg niet in via de teksteditor. Per mail wordt je dan met plezier verder geholpen.

Bestellen gaat zeer vlot en de levering is zeer snel. De sticker wordt in een stevige koker geleverd. Bijgevoegd vind je trouwens een duidelijke handleiding om de sticker op de muur aan te brengen. Voor het beste resultaat kan je best de handleiding goed volgen. Handige hulpmiddelen op de sticker mooi loodrecht te hangen is een waterpas en plakband.

Naast deze twee hulpmiddelen neem je best ook een bank- of klantenkaart of plastic plaatje bij de hand. Hiermee kan je de sticker goed aandrukken op de muur en de laatste luchtbellen eruit wrijven. De kinderkamer bij ons heeft een soort vliesbehang waardoor de muur niet helemaal glad is. Dit gaf enkele kleine luchbelletjes die je wel met je vinger zeer voorzichtig kan wegwerken. Het aanbrengen van een muursticker gaat dus het beste op een vlakke muur.

Winactie

Dankzij Muurstickerstunter mogen wij één bezoeker blij maken met zo’n leuke sticker. Één van jullie mag dus zelf een tekst bedenken, een lettertype en letterkleur kiezen om daarna de gepersonaliseerd sticker thuis te ontvangen.

Hoe maak je kans?

 • Laat in een reactie onder dit artikel weten welke tekst jij graag als muursticker zou willen ontvangen en in welke kamer deze dan zal prijken.

Deze keer kan je ook een extra kans maken door Ouder Blog te volgen op Facebook en Instagram.

Je hebt tot en met dinsdag 19 april 23.59 uur de kans om mee te doen. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht via via e-mail. Zorg er dus zeker voor dat je een geldig e-mailadres invult!

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Webshop Muurstickerstunter
Beoordeling:
41star1star1star1stargray

1 reactie

 1. Karen Buys

  5 april 2016 op 20:25

  Kleertjes uit, pyjama aan
  Een dikke kus voor het slapen gaan
  Droom maar fijn de hele nacht
  Slaap maar zacht
  Papa & Mama
  houden de wacht

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *