Onlangs bezochten we het vakantiepark De Katjeskelder. Het vakantiepark uit de Roompot-groep bevindt zich in het Nederlandse Oosterhout, vlakbij Breda. Ideaal dus voor een weekendje of midweek weg.

Het park

Domein De Katjeskelder bevindt zich midden de natuur. De omgeving is prachtig en rijk aan bossen, heide en weilanden. Het park op zich is zeer rustig en kindvriendelijk. Er zijn tal van faciliteiten voor kinderen. Denk hierbij aan een binnenzwembad, een mini-golfbaan, speeltuintjes en enkele sportveldjes. De mini-golfbaan is echter wel aan renovatie toe.

De accommodatie

De bungalows zijn voorzien van alle comfort zoals combi-oven, TV met DVD speler, stereo, vaatwasmachine, … Naar gelang het type van de bungalow beschik je ook nog over badkamers met stoomcabine, bubbelbad, douche. De slaapkamers zijn comfortabel en beschikken ook over een eigen TV-toestel. Elke accommodatie heeft zijn eigen WIFI-verbinding. Deze is wel betalend.

Omgeving / Activiteiten

Met de Efteling en de Beekse Bergen op ongeveer een half uurtje rijden is Roompot De Katjeskelder een ideale uitgangsplaats om deze twee parken te bezoeken. Ook shoppen kan je in de nabije omgeving met Breda en Tilburg als bekendste plaatsen. Wandelen en fietsen behoort ook tot de mogelijkheden. In de nabije omgeving van het vakantiepark zijn verschillende bewegwijzerde wandel- en fietsroutes. Fietsen kan je overigens huren op het domein.

 

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Roompot: De Katjeskelder
Beoordeling:
41star1star1star1stargray

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *