We zien regelmatig leuke webshops passeren. Natuurlijk kunnen wij ze niet allemaal testen. Dat laat het budget jammer genoeg niet toe. Er zijn nochtans heel veel pareltjes te ontdekken variërend van kinderkledij tot speelgoed en van leuke DIY-knutselkits tot fotoproducten. Deze laatste soort is op het eerste zicht niet iets voor kinderen maar vergis u niet. Fotoproducten spreken jong en oud aan.

Ruime keuze

We trekken allemaal enorm veel foto’s van dingen rond ons en natuurlijk ook van onze kindjes. We delen deze via sociale media en bewaren ze op een harde schijf. Maar af en toe willen we er ook eens iets leuks mee doen. Ze gewoon afdrukken zoals vroeger, een foto-album van maken of een leuke canvas om tegen een muur te hangen. Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden.

Daarnaast is er ook een ruim aanbod van webshops die fotoproducten aanbieden. Maar je kan deze ook bestellen in bv de plaatselijke supermarkt. Elke winkel heeft zo zijn eigen specialiteiten. Zo is bv Webprint een webshop die zich voornamelijk richt op het maken van wanddecoraties en leuke foto-albums. Natuurlijk kan je er ook terecht voor gewone foto-afdrukken en een ruim aanbod van fotocadeaus. Leuk zijn bv het fotobehang of de foto-afdrukken op hout.

Webprint: getest en goedgekeurd

Omdat we onlangs verhuisd zijn en ons huisje nog enkele leuke items kan gebruiken, leek het een fijn idee om een foto van onze dochter te vereeuwigen op een canvas of dergelijke. Nadeel van een canvas vind ik dat dit nogal moeilijk te onderhouden is. Daarom wou ik deze keer eens iets anders. Mijn oog is dan gevallen op afdrukken op hout. Bij Webprint kan je kiezen uit heel veel formaten, gaande van 20×20 cm tot 80×120 cm. Tevens heb je keuze tussen twee types nl Standaard (populierenhout) en luxe (Ayous hout). Bij de luxe-versie wordt je foto gedrukt op geschakelde planken. Beide types worden behandeld white wash en voorzien van een waterbestendige coating wat het afwassen vergemakkelijkt.

Het bestellen verloopt zeer vlot. Een foto uploaden of een gebruiken uit een foto-album dat je reeds hebt aangelegd op de site van Webprint. Je product kiezen, bestellen en betalen. Betalen kan o.a. via Paypal of bancontact. Leveringen gebeuren doorgaans binnen de drie werkdagen via DPD. Je wordt op de hoogte gebracht als de bestelling is vertrokken, waarbij je een Track & Trace link krijgt. Op de dag van levering krijg je nog een mailtje van DPD met het te verwachte leveringsuur, welke bij ons perfect werd nagekomen.

Het product, in dit geval een foto op hout, zat in een stevige kartonnen verpakking. Bovendien was de foto nog eens ingepakt in een soort mousse en de hoeken waren ook verstevigd ingepakt. De kleuren van de afdruk zijn zeer levendig en de afwerking is perfect. Tevens krijg je bij de wanddecoraties ook nog eens een handig ophangsysteem bij. Ik ben alvast zeer tevreden van de service en kwaliteit van Webprint.

Q: Welke fotoproducten zouden jullie bestellen aan de hand van foto’s van jullie kinderen?

Webprint Ouder Blog

Samenvatting
Review Datum:
Item:
Jeroen
Beoordeling:
51star1star1star1star1star

1 reactie

  1. mariet

    30 maart 2017 op 08:11

    Super bedrijf dat webprint! Ik heb wel vaker deze kortingscodes gebruikt voor extra korting ( https://www.spydeals.nl/webprint/kortingscode ) ik hoop dat jullie hier ook iets aan hebben

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *