De innovatieve geesten van Disney•Pixar kwamen eind 2015 met een hilarisch en hartverwarmend nieuw avontuur! Een avontuur over het overwinnen van je angsten en ontdekken wie je écht bent. The Good Dinosaur draait om de vraag: ‘Wat als de asteroïde die het leven op aarde voorgoed heeft veranderd onze planeet niet had geraakt en de reusachtige dinosaurussen nooit waren uitgestorven?’ Wij zagen deze film in de bioscoop en waren enorm verrast door de pracht van de animaties en de boodschap van het verhaal. Ook onze driejarige dochter begreep direct de boodschap over vriendschap. Een teken dat de boodschap op een goed en prachtige manier wordt overgebracht!

The Good Dinosaur

In deze epische tocht door de wereld van de dinosaurussen ontstaat een onverwachte vriendschap tussen apatosaurus Arlo en het mensenkind Spot. Terwijl ze door een ruw en mysterieus landschap reizen, leert Arlo wat er allemaal mogelijk is als hij de confrontatie met zijn angsten durft aan te gaan. The Good Dinosaur is een origineel verhaal vol humor, liefde, actie en fantasie voor de hele familie!

The Good Dinosaur is vanaf nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray en Blu-ray 3D. Dit o.a. bij Bol.com, Proxis, Standaard Boekhandel maar ook in bv Carrefour.

Samenvatting
Review Datum:
Item:
fam. Herrie-Wallecam
Beoordeling:
41star1star1star1stargray

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *