Een avondje uit met jullie tweetjes zonder zoon of dochter? Het is niet altijd even makkelijk met jonge kinderen. Toch trek je er graag zoveel mogelijk samen op uit, niet alleen naar grootouders en vrienden, maar ook naar de stad of zelfs wat meer buiten de gebaande paden. Maar je baby, peuter of kleuter heeft ook nog nood aan voldoende slaap. AeroMoov heeft nu een instant reisbed dat je makkelijk overal mee naartoe neemt. In 1-2-3 staat het bedje opgesteld en ligt je baby in dromenland.

“Kijk, mama!”

Een logeerpartijtje bij oma en opa, op bezoek bij vrienden, op het strand of gewoon thuis in de tuin: het instant reisbed van AeroMoov neem je makkelijk overal mee naar toe om je kleintje ook op locatie de kans te geven een heerlijk dutje te doen.

De transparante ventilerende zijkanten zorgen er voor dat je hem of haar geen seconde uit het oog verliest, en zie je meteen wanneer je bengeltje wakker wordt of ligt te spelen. Het bedje hoeft dus niet enkel te dienen om te slapen maar kan zo dus ook als park fungeren. Wil je het bedje buiten gebruiken dan biedt één korte zijde van het bed dankzij de steverige stof bescherming tegen zon en wind.

Opstellen is kinderspel

Het allergrootste gemak van dit AeroMoov instant reisbed is evenwel de snelheid waarmee je het opzet en afbreekt. Geen gestuntel meer met ingewikkelde systemen en zware logge reisbedden. Dit bed zet je op en breek je af in slechts enkele seconden! Tevens is het reisbedje superlicht, compact en zit in een handige draagtas die je over je schouder draagt. Opzetten is dus kinderspel. Je haalt het uit de draagtas, klapt het open en legt de matras erin. Terug opbergen gaat minstens even snel door twee kanten naar elkaar toe te duwen. Bovendien neemt de draagtas weinig plaats in zodat je het ook makkelijk mee op reis kan nemen in de wagen.

Voor baby én ouders

Voor baby’s is er een aanritsbaar tussenniveau voorzien, zodat je niet zo diep hoeft te reiken om je baby neer te leggen of op te pakken. Onderaan het instant reisbed heeft AeroMoov ook handige voetholtes voorzien zodat papa’s en mama’s hun voeten tot dicht tegen het bedje kunnen plaatsen waardoor de rug meer ontlast wordt. De matras is voor dit tussenniveau eenvoudig aanpasbaar dankzij een afritsbaar deel. De hoogwaardige matras in kwaliteitsschuim zorgt voor een goede rugondersteuning – zowel bij gebruik op het basis- als tussenniveau.

Leuke extra’s

Je kan ook nog enkele handige accessoires voor dit reisbed bijkopen zoals een UV-zonnekap, een muggennet en een hoeslaken op maat van de matras. AeroMoov heeft duidelijk aan alles gedacht door voor elke situatie een passend accessoire te voorzien. Niets houdt je nu nog tegen om er op uit te trekken, mét je baby!

Specificaties

Bedje

 • Buitenafmetingen (l x b x h): 130 x 92 x 63 cm
 • Afmetingen slaapgedeelte (l x b): 60 x 110 cm
 • Afmetingen slaapgedeelte voor baby’s (l x b): 60 x 80 cm
 • Onderkant van PU gecoat polyester voor extra stevigheid én volledig waterdicht
 • Makkelijk afwasbaar
 • Eenvoudige bevestigingsmethode van de matras aan het bedje mbv velcro
 • Conform de veiligheidsnormen EN 716-1:2008 en A1:2013

Matras

 • Matrasdikte: 3cm
 • Materiaal: hoogwaardig PU-schuim
 • Afmetingen: 110 x 60 cm – met rits aanpasbaar tot 80 x 60 cm

Opbergtas

 • Stevige en duurzame tas, geschikt voor intensief gebruik
 • Versterkte bodem
 • Slim ontworpen met innovatief inschuifsysteem voor uniek gebruiksgemak.
 • Afmetingen (l x b x d): 71 x 72 x 12 cm

Gewicht bedje: 3,5kg. Gezamenlijk gewicht: 5kg (!)

Het AeroMoov reisbedje is beschikbaar in 2 uitvoeringen: Grey rock en White sand. De adviesverkoopprijzen zijn: Instant reisbed, incl. matras en opbergtas: € 149.95 / UV-zonnekap: € 14.95 / Muggennet € 14.95 / Hoeslaken: € 14.95. Het reisbedje is o.a. te koop bij Paradisio.

Voor meer info kan u terecht op de site van AeroMoov.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *