Heksje Lilly is een doodnormaal meisje met toverkracht. Hierdoor beleeft ze allerlei leuke en vooral grappige avonturen. En vooral haar broertje Leon is regelmatig slachtoffer van haar ‘foute’ toverspreuken. De humor in deze boekjes zorgt ervoor dat deze boekjes door veel jonge kindjes graag gelezen worden. Ook hier thuis blijft het een instant succes.

Heksje Lilly en de zeemeermin

Lilly heeft vissen gekregen van de buurvrouw. Samen met Leon geeft ze voer. Maar wat ziet Lilly daar? Achter een grote schelp zit een kleine zeemeermin. Ze is van steen. Lilly zou willen dat ze echt was. Ze zegt een spreuk en hop … Ella is een echte zeemeermin. Lilly neemt haar mee naar zee. Maar Ella wil iets heel anders. En Lilly moet haar helpen …

Recensie

Nog steeds zijn de boekjes van Heksje Lilly hier thuis een succes. Niet al te dik, iets groter lettertype zodat het voor jongere kinderen nog makkelijk lezen is. En een goede afwisseling tussen tekst en afbeeldingen. De hoofdstukken zijn ideaal qua lengte. Zo kan je kindje makkelijk enkele hoofdstukken per keer lezen.

Ook nu is het avontuur dat Lilly beleefd weer vol humor gebracht. De illustraties ondersteunen het verhaal perfect en zorgen nog voor de extra humor.

ISBN: 978 90 206 8327 1 | Auteur: KNISTER | Illustraties: Birgit Rieger | Uitgeverij: Kluitman | Pagina’s: 45 | Leeftijd: vanaf 7 jaar | Te koop bij o.a. Bol.com en Proxis


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *