Niet alleen de volwassenzenders beginnen een nieuw seizoen, ook kinder- en jongerenzenders gaan richting het najaar met heel wat nieuwigheden. Zo ook Disney Channel dat met maar liefst 47 series op 4 september de aftrap van het nieuwe TV-seizoen geeft. En dit met de leukste verhalen die je zowel kan volgen op het TV-scherm, via de Youtube-pagina en via de gratis Disney Channel app. Dit nieuwe platform van Disney’s jeugdzender werd eind april gelanceerd. Ondertussen heeft het de kaap van de 100.000 downloads (iTunes Store en Google Play) behaald. Een echt succes dus. Maar nu tijd voor de aftrap van het nieuwe seizoen op Disney Channel.

En dit aftrap mag je letterlijk nemen. Want één van de nieuwe programma’s is Disney 11. Een spliksplinternieuwe serie waarin Gabo en Lorenzo strijden om wie de beste voetballer wordt? Maar ook het langverwachte tweede seizoen van Soy Luna zal dit najaar op Disney Channel vertoond worden. Daarnaast ontdek je ook exclusief Rapunzels Wilde Haren en Descendants 2. Twee van de vele films die zullen te zien zijn.

Vlaamse Disney sterren

Ook van de partij dit najaar zijn uiteraard de Vlaamse Disney Channel sterren Liandra Sadzo, Thijs Antonneau, Birgit Swinnen en Sander Hanna. Naast het tv scherm zullen zij ook de fans verwennen met extra’s via de gratis Disney Channel app.

DISNEY 11

Voetbalfans opgelet! Disney heeft dit najaar ook aan jullie gedacht. Met Disney 11 brengen ze een nieuwe jeugdserie die helemaal draait rond jullie favoriete sport nl. voetbal! Hoofdpersonage is Gabo, een gelukkige tiener die gescout wordt door de Havikken en zo de 11de speler wordt. Gabo komt uit een afgelegen dorpje en zowel op het veld als daar buiten moet hij bewijzen wat hij in z’n mars heeft. En dit om zijn grootste droom waar te kunnen maken. Hij wil namelijk profvoetballer worden. Slaagt hij er in om zijn droom te verwezenlijken?

Disney 11 is elke schooldag te bekijken vanaf 4 september en dit om 17:10 uur

JUST LIKE ME!

De jongens en meisjes van JUST LIKE ME! hebben niet stilgezeten deze zomer. Zo stonden ze o.a. op jongerenfestivals zoals Mechelen Kinderstad, Your’in, Popeiland en Suikerrock. En ook dit najaar beloofd druk te worden want in de nieuwe reeks beleven ze nog meer avonturen. Zo zullen bekende Vlaamse acteurs zoals Liandra Sadzo (Rox), Birgit Swinnen (Zoë), Sander Hanna (Max) en Thijs Antonneau (Ruben) hun opwachting maken in deze reeks. Net als de populaire Nederlandse acteurs Ridder Van Kooten (Finn), Femke Meines (Liz), Shalisa van der Laan (Nina) en Jefferson Yaw Frempong-Manson (Tommy).

Maar wat staat er juist te gebeuren in dit nieuw seizoen?
De vrienden uit de Shake staan tegenover CoolTV in de strijd om de meeste kijkers voor hun online video’s. Want wie het eerst bij de 1 miljioen views is, mag in de Shake blijven, het andere team moet vertrekken. Zoë, Liz, Max, Tommy, Nina en Finn doen er alles aan om de allerleukste video te maken en Rox en Ruben te verslaan. Team Shake vs Team CoolTV. Welke kant kies jij?

Vanaf 4 september elke schooldag om 18:25 uur

SOY LUNA

De fans hebben er even op moeten wachten. Maar eindelijk is het zover. Het 2de seizoen van de populaire Zuid-Amerikaanse serie Soy Luna, is eindelijk te bekijken in de Vlaamse huiskamers. Hierin ontmoeten we Luna en de andere personages die na de vakantie terug hun dagdagelijkse activiteiten starten. Luna staat het liefst de hele dag op haar rolschaatsen in Jam & Roller. Maar de vakantie is voorbij en ze moet, net als onze kindjes, weer gewoon naar school? Natuurlijk hoopt ze daar Matteo weer te zien. Maar Matteo heeft iets te verbergen, niemand weet wat zijn grote geheim is… Luna doet er dan ook alles aan om achter het geheim van Matteo te komen.

In het huis van de Bensons verandert veel en wordt het niet gezelliger. Ámbar doet er alles aan om het populairst van de school te blijven. Wat gaat er allemaal gebeuren met Jam & Roller? Zal het nog wel de plek blijven waar Luna zo graag komt?

Elke schooldag om 18u45 en dit vanaf 4 september.

Films exclusief op Disney Channel

Naast leuke tv-series zorgt Disney Channel er ook voor dat de filmfans onder onze kinderen worden verwend. En dit met een heleboel eigen films. Zo mogen ze dit Rapunzels Wilde Haren en Descendants 2 op het scherm verwachten.

Rapunzel went maar niet aan haar nieuwe leven als prinses. Ze heeft het moeilijk met alle verantwoordelijkheden. Daarnaast is er ook nog haar overbeschermende vader. Bovendien wil iedereen dat ze snel gaat trouwen en gaat wonen in het kasteel. Dit ziet Rapunzel zelf niet zo zitten. Ze gaat op een geheim avontuur maar door mysterieuze stenen, komt haar lange blonde haar weer terug. Door deze mysterieuze stenen is het onmogelijk om het te knippen en ook verbergen lukt niet meer. Rapunzel moet weer leren om gaan met haar lange haar.

Het spannende avontuur van Rapunzel is te bekijken op zaterdag 30 september om 9:30 uur

Met Descendants 2 zullen binnenkort Mal, Carlos, Jay en Evie terug op het scherm te zien zijn! Ondanks het feit dat ze hun nieuwe leven in Aurodon best gewoon zijn, went Mal er maar niet aan. Ze mist haar oude en vooral meer opwindende leven. Daarom beslist Mal om terug te gaan naar het Dwaaleiland. Dit kunnen haar vrienden niet laten gebeuren. Net als haar geliefde prins Ben, volgen ze al snel om haar te redden.
De komst van de bende op het eiland wordt al snel opgemerkt door Uma, de dochter van Ursula en noch steeds de vijand van Mal. Natuurlijk ontstaat hierdoor een gevecht met Uma’s piratenbende. Zal het lukken om Mal en Prins Ben terug te brengen? En zal Auradon een veilige plaats blijven?

Zet je alvast schrap voor Descendants 2. Deze film met bijhorende prachtige muziek is te zien op Disney Channel en dit op 28 oktober om 9:30 uur

Disney Channel is te ontvangen via Telenet (Kanaal 29), Proximus (Kanaal 33), Orange (kanaal 54), TV Vlaanderen (Kanaal 44) en SFR (Kanaal 49). Check ook alle Disney Channel verhalen via de gratis app verkrijgbaar via Apple en Google Play.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *