In februari stierf de geestelijke vader van Nijntje Dick Bruna. Hij liet ons een prachtige reeks achter die jong en oud blijft boeien. En dit al 62 jaar lang. Want vandaag is het tijd om de ballonnen en slingers op te hangen want niemand minder dan Nijntje mag vandaag, 21 juni, 62 kaarsjes uitblazen.

De winkel van Nijntje

Maar wisten jullie al dat het schattige konijntje haar eigen winkels heeft? De winkel van Nijntje! Je vindt hier alles van boeken tot knuffels en van kleding tot servies. En dit voor ieder kind, groot of klein. In de vrolijke winkels kan je de meest uitgebreide collectie vinden met natuurlijk de nieuwste producten en aangevuld met leuke aanbiedingen. Daarnaast vind je er exclusieve Nijntje artikelen die nergens anders te koop zijn.
Het wisselende aanbod bestaat o.a. uit knuffels, (educatieve) boekjes, speelgoed voor baby’s en kids, geboorteslingers, kaarten, servies, haaraccessoires, verzorgingsproducten voor baby’s, tassen en baby- en kinderkleding. Ook veel leuke spulletjes voor de baby- en kinderkamer kan je er vinden. Je kijkt er je ogen uit! De winkel is een geweldige plek voor iedereen die gek is op het lieve, kleine konijntje.
Naast de online “winkel van Nijntje” kan je ook terecht in Amsterdam en Maastricht. Op de online winkel kun je je tevens aanmelden voor de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden en staat vol met nieuwtjes en leuke aanbiedingen die je niet wilt missen!

Nijntje museum

Naast de winkels heeft dit lieve konijntje ook haar eigen museum in haar geboortestad Utrecht. In tien themaruimten ontdekken peuters en kleuters stap voor stap de wereld om hen heen. De prentenboeken van Dick Bruna zijn de inspiratie voor deze werelden. Zo is er het huis van Nijntje, de dokter, de dierentuin, noem maar op. Kinderen stappen hier écht in de wereld van Nijntje en haar vriendjes.
Wil je het museum bezoeken koop je best je kaartjes online. In verband met de veiligheid wordt er maar een beperkt aantal bezoekers tegelijk toegelaten. Hierdoor worden kaartjes verkocht per tijdslot. Koop je kaartjes dus best op voorhand zodat je niet voor een eventuele deur staat in verband met de drukte. Het museum is alle dagen open behalve op maandag en sommige feestdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *