Je kinderen er thuis toe aanzetten om meer te spelen? Creatief en actief bezig te zijn? Ikea komt met de oplossing. De nieuwe speelgoedcollectie van de Zweedse Meubelgigant is geïnspireerd op het knotsgekke circusleven.

Zo is er de schommel. Deze is gemaakt om zowel binnen als buiten te gebruiken en helpt de kinderen hun evenwichts gevoel beter te kennen. De opvouwbare gymnastiekmat doen jonge acrobaten zich geen pijn als ze hun radslag of koprol willen oefenen. De mat is tevens geschikt als scheidingsmuur om hun eigen speelplekje te maken.

Als laatste is er nog de jongleerset. Hiermee kunnen kinderen nog een stapje verder gaan. De set bevat drie ringen, drie kegels en drie jongleerballen. Bij de set worden ook nog kaartjes geleverd waarop enkele jongleeroefeningen staan uitgelegd. De verschillende artikelen in deze circus reeks zal de kinderen stimuleren en ertoe aanzetten hun evenwicht, coördinatie en sociale interactie te oefenen.

Deze nieuwe collectie is vanaf heden verkrijgbaar bij IKEA. Ze werd in samenwerking met het Zweedse circusgezelschap Cirkus Cirkör ontworpen op maat van de kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *