De creatieve geesten van Disney•Pixar brachten afgelopen zomer een prachtige feelgood animatiefilm naar de bioscopen. Inside Out is een hilarische en hartverwarmende film gemaakt door Pete Docter. Hij is o.a. de bedenker van kaskrakers zoals Toy Story (1 & 2), UP en Wall-E. Pete Docter heeft met Inside Out weer een sublieme animatiefilm in elkaar gestoken. Dat Disney•Pixar met Inside Out een echte hoofdvogel heeft afgeschoten is wel duidelijk. Vijf maanden na release in de zalen wordt hij nog steeds vertoond. Een knappe prestatie voor deze animatiefilm.

Inside Out

Soms vragen we ons allemaal wel eens af wat er zich afspeelt in iemands hoofd. In Inside Out wordt je meegenomen op een dolle reis door de geest van de 11-jarige Riley waar de vijf emoties hard aan het werk zijn. In Headquarters, het controlecentrum in de geest van het 11-jarige meisje, werken de vijf emoties hard onder leiding van de immer opgewekte optimist Plezier. Terwijl ze samenwerkt met haar collega-emoties Angst, Woede, Afkeer en Verdriet, wil zij ervoor zorgen dat Riley vooral gelukkig blijft.

Trailer

Voor de Vlaamse versie van Inside Out verzorgden o.a. Linde Merkpoel (Plezier), Jonas Van Geel (Angst) en Bieke Illegems (Rileys moeder) de stemmen.

Inside Out is nu verkrijgbaar op VOD, DVD, Blu-ray & Blu-ray 3D. En kunnen jullie kindjes nog niet genoeg krijgen van Inside Out? Dan kunnen ze nog volop spelen in de Infinity 3.0 wereld met de figuurtjes van de film (VerdrietAngstWoedePlezierAfkeer)

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *