Sinds vandaag kan je opende de 96ste Brussels Motor Show in Brussels Expo. Jong en oud kijken telkens weer hun ogen uit naar de nieuwste auto’s. Zeker bij de dreamcars genieten jong en oud van al het blinkende metaal. Maar dit jaar heeft de Brussels Motor Show iets speciaals voor de jongste bezoekers. Donderdag bij de officiële opening werd namelijk de nieuwe lifesize race wagen ‘Jackson Storm’ voorgesteld aan de pers. Jackson Storm is één van de personages uit de Disney•Pixar animatiefilm CARS 3 die vorige zomer nog op de bioscoopaffiche stond en die ondertussen reeds beschikbaar is op VOD/Blu-Ray/DVD. Naast Jackson heeft ook de gekende held van de populaire Cars franchise ‘Bliksem McQueen’ een plekje versierd op de stand. Beide levensgrote modellen zullen te bewonderen zijn gedurende de volledige duur van het autosalon! (tot en met 21 januari)

96ste Brussels Motor Show: een Kids Tour en tal van animaties voor klein en groot

De Brussels Motor Show biedt naast de gekende voorstelling van nieuwe modellen, al jaren aanvullende randanimatie aan, denk maar aan bv. een 4×4 parcours. Ook deze editie voorziet een ruim aanbod aan extra’s. Daarnaast is er dit jaar zelfs een belangrijke primeur nl. de creatie van een Kids Tour voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Vraag bijvoorbeeld aan een kinderen wat hun lievelingswagen is en in veel gevallen zullen ze antwoorden met ‘Bliksem McQueen’. De rode bolide met flanknummer 95 veroverde, dankzij de Cars trilogie, al menig kinderhart. De organisatie van het autosalon weet dit maar al te goed en heeft daarom speciaal voor deze editie twee opvallende wagens uit de laatste Cars film naar Brussel gehaald. Een must-see voor elke Cars-fan.

Dankzij de hulp van partners zoals Disney, Proximus, Total, VTM, Brussels Expo en Febelauto krijgt bovendien elk kind dat het salon bezoekt bij zijn komst in de Astrid-Hall een welkomstgeschenk bestaande uit een rugzak en een strandlaken in de kleuren van Cars 3, evenals een bon voor een miniatuurauto van de film en diverse goodies. Na die spectaculaire verwelkoming kunnen kinderen nog terecht in Paleis 4, waar een hele kidszone aan hen is gewijd: een ontspanningszone met diverse activiteiten zoals videogames, trapautootjes en gokarts, projectie van de eerste 10 minuten van de Cars 3-film op een groot scherm en diverse animaties. Kinderen kunnen tevens deelnemen aan een wedstrijd waarmee ze één van de tien elektrische Bliksem McQueen-auto’s of Bliksem McQueen-gokarts kunnen winnen. De prijzen worden over het hele salon verloot. Als dat geen onvergetelijke ervaring is!

Cars 3: het verhaal

Voorbijgestreefd door de nieuwe generatie van ultrasnelle bolides, krijgt de legende Bliksem McQueen een serieuze achterstand in zijn favoriete sport. En het is vooral new kid on the block Jackson Storm die Bliksem het vuur aan de schenen legt tijdens de races. Om zijn positie terug te winnen en weer tot de top te behoren, moet de beroemde nr. 95 zich helemaal heruitvinden. Daarvoor krijgt Bliksem McQueen deze keer de waardevolle hulp van de enthousiaste, vrouwelijke monteur Cruz Ramirez. Om te bewijzen dat McQueen nog niet uitgeracet is, zal deze kampioen nog een versnelling hoger rijden tijdens de grootste Piston Cup race ooit.

De DVD en Blu-Ray (2D & 3D) is o.a. te koop bij Bol.com, FNAC en verschillende supermarkten. Als VOD kan je hem bekijken bij o.a. Telenet en Proximus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *