Van het diepste riool tot de hoogste wolkenkrabber: ieder aspect van een stad komt aan bod in dit spectaculaire uitklapboek.
Er speelt zich van alles af om je heen, zonder dat je het in de gaten hebt. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.

Ontdek de geheimen achter de flapjes en bekijk de stad met andere ogen!

Hoe werkt een stad?

Laat jullie kinderen ontdekken wat er zich allemaal in de stad afspeelt. Wat gebeurt er in de gebouwen of onder de grond? Wat speelt er zich af hoog in de lucht of op het water? In dit prachtige prentenboek van Lonely Planet Junior, ontdekken jullie kinderen de stad. Sla de flapjes open en zie wat er zich allemaal erachter afspeelt. Er zijn eindeloos veel flapjes om eindeloos veel te ontdekken. Zo kijk je een kijkje onder de grond waar ze een tunnel boren. Of kom je te weten wat er zich afspeelt in het stadhuis. En zo ga je heel de stad door.

Aan de hand van korte tekstjes kan je aan zoon of dochter dan meer uitleg geven over wat ze allemaal op de prenten hebben ontdekt. Misschien kan je daarna wel op uitstap gaan naar de echte stad om samen met hen dingen te ontdekken die ze in het boek hebben gevonden. “Hoe werkt een stad?” is prachtig geïllustreerd. Er is trouwens voldoende aandacht besteed aan de details in de tekeningen. De korte teksten zijn perfect verstaanbaar voor jonge kindjes en zijn een meerwaarde voor dit prentenboek. De dochter was alvast zeer enthousiast in haar ontdekkingstocht van de stad.

Auteur: James Gulliver Hancock en Jen Feroze
Illustraties: James Gulliver Hancock
Uitgeverij: Lonely Planet Junior
Pagina’s: 48
Leeftijd: vanaf 5 jaar
ISBN: 9789000355976

“Hoe werkt een stad?” is te koop bij de betere boekhandel zoals Standaard Boekhandel en online bij o.a. Bookspot en Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *