Het bestaat al lang, de brikpakjes drinken. Makkelijk om mee te geven met je kindjes naar school of mee te nemen op daguitstap. En ze bestaan in allerlei formaten en de drankjes variëren van fruitsap over (chocolade)melk tot zelfs limonade. Maar echt gezond is het allemaal niet met al de suikers die zo’n drankje bevat. Dan is de uitvinding van Juice in the Box perfect. Kinderen hebben nog steeds het gezellige effect van een brikpakje drinken, maar wij, de ouders, beslissen zelf wat we onze kinderen meegeven qua drank.

Gezonder en herbruikbaar

Uit zo’n brikpakje drinken heeft op veel kinderen een soort magisch effect. Het lijkt altijd iets lekkerder te smaken dan te drinken uit een glas of beker. Juice in the Box heeft met dit prachtige concept het gat in de markt gevonden om kinderen toch aan gezonder drinken te krijgen. Juice in the Box is een echt alternatief voor de wegwerp drinkpakjes. Het kan eindeloos worden hergebruikt en gevuld worden met drank naar keuze. Wij, de ouders, kunnen dus met gemak de ongezondere drankjes door drinken zonder geraffineerde suikers en kunstmatige smaak-, kleur- en zoetstoffen.

Een bijkomend voordeel van Juice in the Box, is het milieuaspect. Doordat het pakje herbruikbaar is wordt de afvalberg een deeltje verkleint en wordt zo ook de natuur gespaard. Zeker als je je bedenkt dat er bijna 130 miljard wegwerp drinkpakjes per jaar worden weggeworpen. Amper een kwart hiervan wordt gerecycleerd. De huidige brikpakjes zijn namelijk bijna niet afbreekbaar. De zes lagen aluminium die worden gebruikt in deze brikpakjes zouden volgens wetenschappers pas na driehonderd jaar volledig zijn afgebroken. Wat dus zeer belastend is voor het milieu en dus ook voor de gezondheid van onze (klein)kinderen.

Icepack

Naast het milieuvoordeel en het gezondere drinken heeft Juice in the Box nog enkele voordelen tov een drinkpakje. Juice in the Box is voorzien van een afsluitbaar klepje en een afknijpbaar rietje. Het pakje is gemaakt van 100% siliconen en is gemakkelijk te openen en te sluiten. Doordat het pakje doorzichtig is, kun je zien wat je drinkt. Bovendien zijn de pakjes van Juice in the Box makkelijk te onderhouden (ze mogen in de vaatwasmachine) en zijn ze lekvrij. Juice in the Box is bijna onverwoestbaar, waardoor de kleine bengeltjes deze drinkpakjes perfect kunnen meenemen tijdens hun avonturen. Naast dit alles beschikt Juice in the Box ook nog over een optioneel icepack. Hierdoor kunnen we als ouders ze bv koele melk meegeven of tijdens warme dagen de drankjes langer fris laten houden.

Juice in the Box is te koop bij Wereldmama en kost € 11,95. Voor het icepack betaal je € 6,50.

Winactie

 

Afgelopen

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *