Tijden veranderen. Vroeger was een skippybal rond met twee handvatten of een ring om je vast te houden. Tegenwoordig zijn skippyballen verkrijgbaar in verschillende figuren en formaten. Neem nu de grappige Jumping Animals. Skippyballen in de vorm van een dier waarop kinderen vrolijk kunnen rondspringen. Deze Jumping Animals zijn niet alleen super leuk om naar te kijken. Tevens zijn ze ook goed om de motoriek van peuters te ontwikkelen.

Zo leren peutertjes dankzij deze Jumping Animals enorm veel spieren ontdekken en ze stimuleren meerdere bewegingsvormen. Denk dan maar aan springen, vasthouden, evenwicht bewaren en de coördinatie van ogen en handen. De Jumping Animals zijn verkrijgbaar in o.a. een leuke koe, een mier, een hert of een paart. En dit in verschillende kleuren.

Motoriek

Dankzij de stimulatie van de motorieke vaardigheden bij kinderen zijn de Jumping Animals een groot succes in kinderdagverblijven. Nog een voordeel is dat de dieren geschikt zijn om zowel binnen- als buitenshuis gebruikt te worden. Zo kunnen de kindjes in de zomer makkelijk in de tuin “jumpen”.

De Jumping Animals  zijn verkrijgbaar vanaf € 21,95 in drie verschillende maten (S, L, XL).

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *