Sinds midden 2014 ligt de eerste collectie van het Belgische kinderkledingsmerk June & Jack in de winkel. June & Jack is het kindje van Ann Van Elsen en Elke De Bie. Beide dames liepen al een tijdje rond met hetzelfde idee nl het ontwerpen van comfortabele en toch trendy loungewear voor kinderen. Waar de meeste trainingspakken voor kinderen vol staan met grote letters of tekeningen is de collectie van June & Jack eerder sober gehouden.

Het oogpunt van Ann en Elke was om comfortabele loungewear te ontwerpen voor kinderen waarmee ze zowel kunnen spelen, als waarmee ze naar een familiefeest kunnen. Wonderwel zijn beide dames daar glansrijk in geslaagd. De collectie is vrij basic gehouden met hier en daar leuke accenten. Zo is er bv het beschermkapje van de rits bij de pullovers, zodat deze niet storend is aan de kin van zoon of dochter. De broeken zijn dan weer allen verstelbaar van omtrek.

June & Jack komt op de markt in enkele neutrale kleuren (zwart/blauw & grijs). Deze basics worden echter versterkt door felle kleuren in de kap of de koordjes. Naast deze basic kleuren heeft de collectie ook enkele stuks in fellere kleuren zoals “pumpkin” (fel roze) of “superhero blue” (fel blauw).

De loungewear van June & Jack bestaat uit comfortabel zittende broeken en pullovers. Hiernaast zijn er ook t-shirts verkrijgbaar met een sobere toch leuke print. De eerste collectie van Ann en Elke kan je op de website van June & Jack kopen, maar ook reeds in verschillende (online) kinderkledingswinkels verspreid over het land.

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *