Donkere avonden in de Antwerpse dierentuin zijn ook dit jaar weer net iets anders. Van 29 november tot en met 12 januari zal een deel van de Zoo weer prachtig verlicht worden door enorme lichtgevende kunstwerken. De afgelopen jaren werden we al betoverd door ‘China Lights‘. En dezelfde mensen achter dit spektakel zorgen ook dit jaar weer voor iets wondermoois. Met Jungle Book als thema wordt er een extra jungle gecreëerd in de dierentuin.

Jungle Book Light Festival

Met Jungle Book Light Festival beleef je het meeslepende verhaal van Mowgli, Baloo, Bagheera en hun vrienden. In dit lichtverhaal over vriendschap, moed en avontuur ontdek je het dierenpark naast het Antwerpse Centraal Station ook eens van een andere kant namelijk na zonsondergang.

Het lichtfestival viert dit jaar ook zijn vijfde verjaardag. Dat ziet er alvast veel belovend uit. Zeker als je bekijkt wat er de afgelopen jaren al te bewonderen was. Wij zelf gingen o.a. in 2017 een kijkje nemen en waren toen echt onder de indruk. En het mooie er aan is dat het niet enkel voor volwassenen is. Zeker met het thema “Jungle Book” zullen kinderen kunnen genieten van al die pracht en praal.

Tickets

Jungle Book Light Festival vindt plaats in Zoo Antwerpen en dit van vrijdag 29 november tot en met zondag 12 januari. Tickets zijn reeds online verkrijgbaar en 14€ voor kinderen/gepensioneerden en 17€ voor volwassenen. Mensen met een abonnement krijgen respectievelijk 2 en 3 euro korting.

Je kan het lichtfestival bezoeken tijdens één van deze 3 tijdsloten:

  • 18u00 tot 19u30
  • 19u00 tot 20u30
  • 20u00 tot 21u30

Uitgelichte afbeelding: Jeroen voor Herrie.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *