Karen, Kristel en Josje zien hun fans ontzettend graag. Om hun fans te bedanken mogen 300 enthousiaste kindjes mee zingen op de nieuwe single van K3. Maar buiten het zingen op de nieuwe single mogen deze 300 kindjes ook nog eens schitteren in de bijhorende videoclip. Is dat niet ontzettend lief van Karen, Kristel en Josje?

K3 loves you

Hebben jullie kindjes er altijd al van gedroomd om samen met K3 te zingen? Dansen ze thuis ook altijd mee op de muziek van Karen, Kristel en Josje? Dan zijn jullie kindjes misschien wel heel enorm blij als ze mogen meedoen op de nieuwe singel. Studio 100 zoekt namelijk 300 kindjes van 5 jaar of ouder. Dus wie weet komt de droom van jullie kindjes wel uit volgende maand.

Jullie kindjes kunnen ingeschreven worden op de website van K3 door het formulier in te vullen en de allermooiste foto van jullie kindjes up te loaden. Let er wel op dat je op 22 maart 2015 beschikbaar moet zijn en dat de set zich bevindt ter hoogte van Antwerpen (België). Inschrijven kan tot en met 5 maart.

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *