Een kaartje sturen of een uitnodiging voor een feestje? Vroeger ging je naar de winkel en kocht je het aantal kaartjes, welke je nodig had. Of je kocht een pakje waarna je nog een aantal kaartjes over had die dan ergens in een schuif of kast belandde. Tegenwoordig kan je vanuit je luie zetel kaartjes, uitnodigingen, … bestellen en ze zelfs nog aanpassen naar eigen wens. En dit zelfs vanaf 1 stuk. Een fijne webshop hiervoor is Kaartje2go.

Uitnodigingen

Verjaardagsfeestjes bij kindjes, het is nog altijd iets waar ze naar uitkijken. Naast taart, chips, drankjes, leuke versiering en wat entertainment, willen je kindjes natuurlijk ook vriendjes uitnodigen. Je kan bellen of een berichtje sturen naar alle ouders, maar wat leuker is dat je de kindjes een uitnodiging stuurt. Via Kaartje2go heb je heel wat thema’s voor je kinderfeest uitnodigingen. Bovendien kan je elk kaartje nog eens aanpassen naar je eigen wensen. Afbeeldingen weglaten, foto toevoegen, lettertype aanpassen, … Zo krijg je een heel persoonlijke uitnodiging voor je kinderfeestje.

Aanpassen, controleren, verzenden

Heb je een leuke uitnodiging gekozen. Dan kan je via de editor het kaartje makkelijk aanpassen. Je versleept bepaalde afbeeldingen, je past de tekst aan en voegt eventueel nog een foto toe. Daarnaast kan je de foto nog een kleurmasker geven en een kader. Is je kaartje klaar, dan kan je een gratis proefdruk aanvragen. Helemaal tevreden, bestellen maar.

En laat nu het bestellen van de kaartjes een troef zijn van Kaartje2go. Je kan heel makkelijk de uitnodigingen naar je thuis laten komen en ze dan persoonlijk versturen of afgeven. Maar je kan ze ook ineens via de website laten versturen naar de genodigden. Handig en zo heb je minder werk thuis. Betalen kan via de gangbare betaalkaarten, via overschrijving of via PayPal.

Oordeel

Bestellen via deze webshop verloopt vlot. De keuze is ruim en je hebt heel veel mogelijkheden om uitnodigingen (of kaartjes) aan te passen. Daarnaast kan je bovendien een gratis proefdruk bestellen. Ook leuk is dat je rechtstreeks vanuit de shop de kaartjes kan laten versturen naar de genodigden. Voor sommige uitnodigingen zijn bovendien bijhorende sluitzegels beschikbaar die je dan achteraan de omslag kan kleven.

De kwaliteit van de uitnodigingen is zeer goed. Ze voelen stevig aan, de kleuren zijn mooi en alles is degelijk verpakt. De pakketjes worden bezorgd via PostNL (met track & trace code). Individuele kaartjes (de uitnodigingen die je bv rechtstreeks naar de mensen stuurt) worden bezorgd door BPost. Zorg dus zeker voor voldoende tijd tussen bestellingen en het effectieve feestje ;-).

Wij zijn alvast zeer tevreden van de kwaliteit, het gebruiksgemak van de editor en de geleverde service. Ook het uitgebreide aanbod van thema’s voor de uitnodiging kinderfeestje zijn een pluspunt. Naast deze uitnodigingen heb je ook de mogelijkheid om geboortekaartjes, vakantiekaartjes, trouwkaarten, … te ontwerpen. Ook een eigen fotokaart maken behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kan je kiezen uit drie formaten. Toch kaartjes te kort. Dan is bijbestellen geen probleem!

Winactie

Binnenkort een kinderfeestje op de agenda en nog geen uitnodigingen? Dan hebben wij goed nieuws. Wij mogen maar liefst drie personen gelukkig maken met gratis uitnodigingen. Hoe? Laat even in de reacties weten in welk thema de jarige zijn/haar verjaardagsfeestje wil. Wie weet kiest een onschuldige kinderhand dan jullie feestje wel uit voor de gratis uitnodigingen aangeboden door Kaartje2go!


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Het oordeel over de diensten is onze eigen mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *