nijntje en nina, de twee hartsvriendinnetjes, beleven veel leuke avonturen. Deze keer gaan ze naar het strand en naar de speeltuin. Iets wat kindjes ook wel graag doen. Dus dromen jullie mee met deze twee bekende konijntjes?

nijntje en nina op het strand

Nijntje en Nina gaan een dagje naar het strand. Ze zwemmen in de zee en bouwen een zandkasteel.

De puzzel achterin maakt het extra leuk om het boek te lezen.

Recensie

Het boekje is getekend in de typische stijl van de voorgaande boeken van nijntje. Ook de kleuren zijn zeer herkenbaar voor de kleinste onder ons. Ze zullen direct nijntje en nina herkennen.

In dit boekje gaan ze naar het strand met hun tent en daar gaan ze zonnebaden en zwemmen. Ook spelen ze met de bal. Wat kan en mag er niet ontbreken tijdens een dagje strand? Het maken van een zandkasteel natuurlijk!

Achteraan het boekje zit een puzzel van 4 stukjes. De puzzel is heel duurzaam en hierdoor kan deze tegen een stootje wanneer de kleintjes deze in elkaar proberen te plaatsen. Puzzelen is heel goed voor de ontwikkeling van kindjes.

ISBN: 978 90 25647 872 8| Auteur: Dick Bruna| Uitgeverij: Mercis Publishing B.V. | Pagina’s: 12| Leeftijd: 1 tot 4 jaar | Te koop bij bv. Bol.com


nijntje en nina in de speeltuin

nijntje en nina zijn beste vriendjes en vinden het leuk om samen dingen te doen. Vandaag gaan ze naar de speeltuin. Wie hangt er ondersteboven aan de rekstok?

De puzzel achterin maakt het extra leuk om het boek te lezen.

Recensie

Qua teken- en kleurstijl is dit boekje ook te vergelijken met de typische boeken van nijntje. Het is dus heel herkenbaar voor de kleinsten onder ons.

Tijdens dit verhaaltje gaan nijntje en nina naar de speeltuin, want het is een zonnige dag. Ze spelen er op de schommel en de glijbaan. Ze tonen aan elkaar wat ze kunnen en hebben heel veel plezier.

Het verhaaltje gaat naadloos over in de puzzel die achteraan in het boekje zit. Als je de puzzel op voorhand eruit haalt, dan is het een raadseltje voor de kindjes wie er op of aan het speeltuig is. De puzzel (4 stukjes) is bestand tegen een stootje en hierdoor ideaal voor de kleine kinderhandjes.

ISBN: 978 90 5647 870 4| Auteur: Dick Bruna| Uitgeverij: Mercis Publishing B.V. | Pagina’s: 12| Leeftijd: 1 tot 4 jaar | Te koop bij bv. Bol.com


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *