Kasper wordt een mammoet is het derde, en laatste, deel uit de reeks “Kasper heeft een probleem”. Na ‘Kasper wordt een kip‘ en ‘Kasper wordt een T. Rex‘, zullen ook nu weer de lachspieren overuren maken in dit dolkomische avontuur.

Kasper wordt een mammoet

Kasper is een held! Want hij heeft zijn bijzondere kracht (dat hij op de gekste momenten in een dier verandert) bijna helemaal onder controle. En daarmee kan hij mooi pestkop Dylan te grazen nemen.

Maar er zijn ook dingen die Kasper niet kan oplossen. Zoals de ruzies van zijn ouders. En dan verdwijnen er ook nog eens op mysterieuze wijze allerlei dieren uit de buurt. Lukt het Kasper dat mysterie te ontrafelen voor zijn geheime kracht ontdekt wordt?

Recensie

We zijn aangekomen bij het derde en laatste deel uit de reeks “Kasper heeft een probleem”. Nog steeds verandert hij in een dier op de gekste momenten. Toch heeft hij deze krachten min of meer onder controle.

Net zoals in de vorige twee boeken wordt het verhaal, dat reeds doorspekt zit van humor, op een leuke manier geïllustreerd. De zwart-wit tekeningen geven net dat ietsje extra aan het boek. Zeker dankzij de gezichtsuitdrukkingen van de personages.

Deze reeks was zo ontzettend fijn om te lezen door de nodige humor. Maar ook door de herkenbaarheid van de personages en de leefwereld waarin onze kinderen opgroeien. Meermaals de dochter op een aanstekelijke lach betrapt terwijl ze dit boek aan het lezen was. Een aanrader dus.

Auteur: Sam Copeland
Illustraties: Sarah Horne
Uitgeverij: Gottmer
Pagina’s: 321
Leeftijd: vanaf 8 jaar
ISBN: 978 90 257 7070 9

Kasper wordt een mammoet is te koop bij de betere boekhandel en online o.a. bij:
Standaard BoekhandelProxisBookspot

Pin it
Kasper wordt een mammoet

Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *