Ook vandaag weer een webwinkel in de kijker. Kidsdinge.com is een Belgische webshop. Maar niet zomaar een webshop. Kidsdinge.com is het geesteskind van Inge. Een fiere mama van Emma, Marie en Mathijs. Zij vormen het schattige maar zeer kritische testpanel van Kidsdinge. Op Kidsdinge vind je o.a. leuke puzzels, mooie en originele zwangerschapskaartjes en heel wat moois voor de kinderkamer.

Bestelling worden op een persoonlijke manier behandeld. De leveringen gebeuren wereldwijd en vanaf 75 euro levert Kidsdinge.com gratis in zowel België als Nederland.  Voor betalingen worden de gekende (Bancontact, Ideal, overschrijvingen en VISA/Mastercard) aanvaard.

Maar niet enkel de webshop van Kidsdinge.com is de moeite om te bezoeken. De pinterest-account van Kidsdinge is één, zoniet dé populairste van België. Op deze pagina van je een overzicht van de artikels die Inge in haar webwinkel verkoopt. Maar het is ook een ideale inspiratiebron om je vrije tijd samen met je kinderen door te brengen zoals leuke handwerk-werkjes. Kidsdinge is dus meer dan een webshop, het is een soort levenswijze.

Wil je trouwens offline shoppen bij Kidsdinge dat kan op 25 en 26 oktober op de weekendmarkt “De Bonte Fabriek” te Sint-Niklaas.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *