Een leuk ingerichte woonkamer is heerlijk om na een zware werkdag tot rust te komen. Maar ook je kinderen verdienen een plekje dat leuk is ingericht. Je kan dit doen met leuke spulletjes van warenhuizen zoals Ikea of  Leenbakker. Maar wat als je daar niet vindt wat je zoekt? Het zelf maken en vloeken omdat het niet lukt? Of start je een zoektocht online? Wij weten alvast wat we gaan doen nl een bezoekje brengen aan de webshop van Kidsware!

Kidsware is een hip Nederlands merk met handgemaakte decoratie voor baby- en kinderkamers. Onderverdeeld in verschillende categorieën vind je in de webshop van Kidsware o.a. kapstokken, wandlampen, klokken en spiegels voor zowel jongens als meisejs. En dit allemaal in hoogstaande kwaliteit en afwerking. Door dat de decoratiestukken met de handgemaakt worden heb je trouwens altijd een uniek exemplaar in huis.

De navigatie van de webshop is vloeiend. Je kan makkelijk een leuke spiegel vinden waar je dochter en vriendinnen hun nieuwste outfit voor kunnen showen om daarna nog een stoere kapstok te kopen waar zoonlief zijn pet kan ophangen. Maar ook een leuke wandlamp om de babykamer te voorzien van sfeerverlichting vind je makkelijk op Kids-ware.nl.

Ook het afronden van je bestelling verloopt zeer vlot. Betalingen gebeuren door middel van overschrijving (NL en België) of iDeal (enkel NL). De leveringen worden verzorgd door Post.nl. De verzendkosten bedragen € 4,95 (pakjes) of € 1,95 (brievenbuspost). Voor verzending naar België en Duitsland rekent Kidsware €6,95 verzendkosten aan. De levertijd bedraagt meestal tussen de 1 en 4 werkdagen.

De collectie van Kidsware is niet alleen online verkrijgbaar. Zo kan je o.a. bij Kidsloft in Turnhout deze leuke en hippe decoratieve stukken voor de baby- en kinderkamer aanschaffen.

En omdat we fan zijn van deze handgemaakte decoratie voor baby- en kinderkamers geven wij twee leuke kapstokjes (blauw of roze) weg onder onze bezoekers.

6 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *