De winter dit jaar heeft zijn grillen en af te toe krijg je reeds een echt lentegevoel bij het weer. Ook qua kindermode beginnen stilaan de lente- en zomercollecties de winkelrekken te vullen. Zo komt het Nederlandse label voor meisjeskleding Kidz Art met een heel kleurrijke collectie voor komende zomer. Het thema deze zomer bij Kidz Art is “De trend van de zomer kleur”. Dit is zeer duidelijk te zien in de collectie met gewaagde en verrassende kleurencombinaties.

Kidz Art kleurt je zomer

De zomercollectie van die Nederlandse label is niet alleen zeer kleurrijk de verschillende items van deze collectie zijn makkelijk te combineren door middel van kleine gekleurde details zoals linten, strikjes, labels en knoopjes. De Kidz Art collectie bestaat uit een mix van sportswear, high fashion & etnic. Een mix die zich vertaald in prachtige ajour glitter breisel bij de truien, een hippe prints op shirts en jurkjes en speelse bedrukkingen en kleuren op broeken. De mix van uitersten in deze collectie maakt Kidz Art uniek maar toch perfect draagbaar voor jonge meisjes.

De vrolijke zomercollectie van is verkrijgbaar in maten 62-86 (mini) en 92-152 (girls). Dit Nederlandse label is o.a. te koop bij Baby Vanille (Melsele – België), Onderstebove (Hasselt – België) maar ook online bij o.a. Bol.com en Basic Kidswear.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *