Wie droomt er niet van een leuke wandeling in het lentezonnetje? De populaire kinderwagen Stokke® Scoot™ komt in deze lente uit in twee nieuwe en frisse kleuren. Naast deze prachtige nieuwe kleuren beschikt de Scoot nog steeds over grote met foam gevulde rubberen banden, een verstelbare duwbeugel en verschillende zitposities. Een grote zonnekap met veel ventilatiemogelijkheden beschermt jou kindjes tegen de branderige lentezon. Met de Stokke® Scoot™ kan jij en je kindje volop genieten van heel wat leuke lentewandelingen!

Soft Pink en Aqua Blue

De nieuwe frisse lente kleuren die beschikbaar zijn voor de Stokke® Scoot™ zijn Soft Pink en Aqua Blue. De pastelkleuren worden gecombineerd met een subtiel detail van Grey Melange in de zonnekap. Deze kleuren geven de kinderwagen een elegant moderne touch met een vleugje klassiek. Ideale kleuren voor een zonnige dag of om een grijze dag op te fleuren.

Maar ook aan het speelse heeft Stokke® gedacht. Met de eigenzinnig Style Kit met vrolijke “polka dots” geef je de kinderwagen in een handomdraai  een vrolijk karakter mee. Mix en match met de prints om zo een persoonlijk tintje aan je kinderwagen te geven. In de Style Kit zit textiel voor de zonneklep, de bekleding voor het zitje en de schouder-pads.

De Stokke® Scoot™ kinderwagen kan je kopen o.a. via de site van Stokke® en in gespecialiseerde kinderwinkels.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *