Het is herfst dus wordt het vroeger donker. Bovendien is het ook regelmatig koud en kil buiten. Ideaal dan om gezellig binnen te blijven met het hele gezin. De kindjes zullen dit alvast fijn vinden. Maar natuurlijk kan je niet heel de tijd naar bv Disney+ kijken. Gelukkig zijn er dan nog gezelschapsspellen die je kan spelen. Om toch nog het Disney-gevoel te behouden kan je vanaf nu twee leuke klassiekers spelen met je favoriete Disney-helden in de hoofdrol. In Stratego Junior Disney neem je het op tegen beruchte schurken zoals bv Kapitein Haak. Met Party & Co Disney Princess ontdek je dan weer de magische wereld van jouw favoriete prinses. Zet alvast een schotel hapjes klaar en een grote tas warme chocomelk!

Stratego Junior Disney

Stratego Junior - Disney

Stratego blijft een populaire klassieker. Er zijn van dit spel al heel wat variatie uitgebracht. En daar voegt Jumbo nu Stratego Junior Disney aan toe. Ideaal voor de jonge Disney-fans! In deze versie stel je een team samen van je favoriete helden en neem je het op tegen de meest iconische schurken. Ook nu probeer je nog steeds de schatkist van de tegenpartij te veroveren. Kunnen Ariel en Mickey Mouse bv Kapitein Haak verslaan? Met twee spelvariatie zorgt Stratego Junior Disney alvast voor heel wat spelplezier.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal spelers: 2 spelers
Speelduur: 20 minuten
Richtprijs: 19,99 euro

Te Koop: Bol.com

Party & Co Disney Princess

Party & Co Disney

Zijn je kindjes eerder fanan van de Disney prinsessen? Dan is Party & Co Disney Princess zeker het ideale gezelschapsspel om in huis te halen. Je kiest jouw favoriete Disney-prinses en betreedt een magische wereld. Door verschillende opdrachten te vervullen, vragen te beantwoorden verzamel je zo fiches. Zo kan je bijvoorbeeld in de Toverspiegel kijken om te ontdekken welke Disney prinses jij bent. Heb je een goed geheugen? Onthoudt dan alle afbeeldingen op de supergeheugenkaarten. Wie het eerst 4 fiches verzamelt, die mag zich even een echte Disney prinses wanen.

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal spelers: 2 tot 4 spelers
Speelduur: 35 minuten
Richtprijs: 29,99 euro

Te Koop: Bol.com

Pin it
Stratego junior Disney

Q: Spelen jullie graag gezelschapsspellen? En zo ja welk?


Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.

1 reactie

  1. […] de klassieke kubus bestaat er ook een duel nl. Rubik’s Race. Superspannend! Daarnaast is er ook Stratego Junior Disney of Party & Co Disney. Wil je zonder de Disney prinsessen spelen dan past Party & Co Family misschien beter op de […]

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *