De eerste dagen school zijn weeral achter de rug. De kindjes zijn met een hele waslijst benodigdheden thuis gekomen. In vele scholen wordt er tegenwoordig gevraagd of de kinderen hun drinken in een drinkenbus meenemen ipv in plastieke wegwerpflessen. Zoek je nog een leuke drinkenbus voor je kinderen. Dan is de limited edition drinkflessen van Klean Kanteen misschien wel iets om op het boodschappenlijstje te plaatsen. Ze maken het drinken op school (of onderweg) nog leuker voor kinderen. Het drinkflessenmerk sloeg de handen in elkaar met Emma Thyssen, illustrator van onder andere kinderboeken. Zij voorziet een aantal Kid Kanteen modellen van een leuke, abstracte kindertekening.

Klean Kanteen Kid by Emma Thyssen

Je kan voortaan kiezen tussen een helderwitte Kid Kanteen Sippy drinkfles (355ml) met een kat, beer of konijn of Kid Kanteen Sport drinkfles (532 ml) met een dorstig meisje, jongen of konijn. Daarnaast krijg je er bij deze kidsflesjes een extra loopcap bij. Zo wordt dit sympathieke flesje nog gebruiksvriendelijker.

De Kid Kanteen Sippy drinkfles is ontworpen voor kleine handjes. Ze wordt geleverd met een polypropylenen beschermdop en is voorzien van een handige lus, waardoor ze hem makkelijk kunnen vasthouden. Bevestigen aan een rugzak of kinderwagen is hierdoor ook kinderspel. Een veilige drinkfles, ideaal om mee te nemen naar school of op uitstap. De Kid Kanteen Sport drinkfles is voorzien van een sport cap, voor de iets grotere kindjes.

Klean Kanteen voor volwassenen

Ook de bestseller onder de Klean Kanteen drinkflessen voor volwassenen, de Classic (800 ml), is nu in limited edition verkrijgbaar in een opvallend grafisch jasje. Alexander Tolaro, Antwerps typografisch designer, creëerde een leuk, creatief design op vier Classic drinkflessen in de kleuren wit, blauw, mint of kaki. De lekvrije Loop Cap houdt je rugzak of handtas veilig droog. Een absolute musthave voor als je veel onderweg bent!

De drinkbussen van Klean Kanteen zijn onder andere te koop bij AS Adventure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *