De Kleine Ijsbeer beleefde al heel wat avonturen. Zelfs na meer dan 25 jaar zijn de avonturen nog steeds hartverwarmend voor zowel jong als oud. Ook nu trekt De Kleine Ijsbeer er op uit wat hem in het Verre Oosten brengt. Ver weg van zijn vertrouwde sneeuwlandschap.

Kleine Ijsbeer en de pandaberen

Er ligt een enorm cruiseschip in de baai. Lars is nieuwsgierig en neemt binnen een kijkje, maar dan sluit ineens de klep. Ze vertrekken! En Lars gaat mee …

Bij de eerstvolgende tussenstop helpen lieve scheepsmuizen Lars ongezien van boord en wijzen hem welke kant hij op moet lopen. Maar als hij in een dicht stengelwoud komt, weet hij niet meer wat hij moet doen. Kunnen de witte bamboe-beren met zwarte vlekken hem misschien helpen?

Recensie

In dit nieuwe avontuur komt De Kleine Ijsbeer terecht op een cruiseschip. Dankzij de ‘cruisemuizen’ kan het kleine beertje het schip verlaten. Hij komt terecht in een dicht stengelwoud waar hij witte bamboe-beren met zwarte vlekken tegenkomt.

Het verhaal wordt weer mooi ondersteund door prachtige illustraties. De illustraties zijn niet alleen voorzien van een vleugje humor. Bovendien zijn de kleuren zacht wat voor een aangename sfeer zorgt.

ISBN: 978 90 511 6795 5 | Auteur: Hans de Beer | Uitgeverij: De Vier Windstreken | Pagina’s: 32 | Leeftijd: vanaf 4 jaar | Te koop bij bv. Bol.com en Bookspot

Pin it
De Kleine Ijsbeer

Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *