De meeste kinderen knutselen toch wel graag. Schilderen, tekenen of iets in elkaar steken met bv WC-rolletjes. Kinderen kunnen hun eigen fantasie de vrije loop laten gaan. Maar soms willen ze ook wat hulp om iets te knutselen en dan komen we terecht bij bv knutselboeken. Wij ontvingen onlangs het boek “Kunst Knutselen” van Susie Brooks waarbij je 50 vrolijke kunstprojecten kan maken.

Kunst knutselen

Stempel, knip, plak, kleur en scheur je eigen kunst met deze makkelijk te volgen kunstprojecten.

Maak je eigen olifantenboekenlegger, ijsjesslinger, lollypoppen en een dierentuin vol handafdrukken met materialen die je in en om je eigen huis vindt. Er zijn 50 vrolijke projecten om uit te proberen, dus ga snel aan de slag!

Recensie

Bij het begin van het boek krijg je een overzicht van de materialen die je in de rest van het boek zal nodig hebben om je eigen kunstwerkjes te maken. Daarnaast krijg je ook nog enkele handige tips. Om enkele van de knutselwerkjes te maken heb je ook sjablonen nodig. Deze vind je terug op het einde van het boek en kan door bv de ouders worden overgetekend. De projectjes die in het boek worden gemaakt zijn erg makkelijk te begrijpen en zorgen veelal voor een leuk eindresultaat. Verven, kleuren, knippen en plakken. Het passeert allemaal de revue. Je kindjes zijn uren zoet met het maken van deze kleurrijke kunstwerkjes.

Kunst Knutselen van Susie Brooks is de ideale metgezel om bv. tijdens de komende herfst- kerstvakantie samen met je kindjes aan het knutselen te gaan. Wie weet maken jullie kindjes wel een leuk kunstwerkje als kerstcadeau voor oma en opa. Of kunnen ze hun Sinterklaasbrief opvrolijken met fantasierijke dino’s. Maar ook Halloween kan opgevrolijkt worden door griezelhanden of vleermuisvormen. Leg alvast de schildersschort, potloden en oude kranten klaar!

Auteur: Susie Brooks
Uitgeverij: Lemniscaat
Pagina’s: 111
Leeftijd: vanaf 7 jaar
ISBN: 978 90 477 0952 7

Kunst Knutselen van Susie Brooks is o.a. verkrijgbaar bij Proxis, Bol.com en Bookspoot.


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat dit bericht enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *