Deze week verschijnt de derde Kung Fu Panda film op DVD/Blu-Ray. Anders dan bij de vorige twee Kung Fu Panda films is dat het deze keer een Amerikaans-Chinese animatiefilm is geworden die geproduceerd werd door DreamWorks Animation (USA) en Oriental DreamWorks (China). Kung Fu Panda 3 is het vervolg op het tweede deel in deze animatiefilmreeks.

Waarover gaat Kung Fu Panda 3 ook alweer?

Het is misschien al enige tijd geleden dat jullie de film in de bioscoop zijn gaan zien. Of misschien hebben jullie wel gewacht tot de release van de DVD/Blu-Ray. In Kung Fu Panda 3 geven Po en de andere Kung Fu-meesters weer het beste van zichzelf. De ietwat mollige panda Po heeft maar één ambitie: hij wil expert worden in een krijgskunst waarvoor je niet alleen behendig en dapper moet zijn, maar ook bliksemsnelle reflexen nodig hebt. ‘Onmogelijk’ staat niet in het woordenboek van Po en hij groeit ook nu weer uit tot held van de film.

Po wordt herenigt met zijn biologische vader. Hij neemt Po mee naar een geheime pandadorp. Daar ontmoet Po andere panda’s. Tijdens deze kennismaking komt een bovennatuurlijke schurk in aantocht om China veroveren. De slechterik met de naam Kai verslaat onderweg alle Kung Fu meesters. Po wordt op de proef gesteld om Kai te stoppen. Om de kans te vergroten voor succes probeert hij uit het pandadorp een aantal panda’s te trainen die liever lui dan moe zijn om zo een leger te vormen. Slaagt Po in zijn opzet om Kai te verslaan?

In de Vlaamse versie van de film wordt de stem van Po ingesproken door de acteur Roel Vanderstukken, zanger en acteur en onder andere bekend van zijn rol in Wittekerke, Flikken en Familie. Hij was ook in de eerste twee delen van de Kung Fu Panda-reeks de stem van Po. Ook in dit derde deel zijn de stemmen van acteur en zanger Pieter Embrechts en actrice Ann Ceurvels te horen.

De Blu-ray (ook in 3D) en DVD bevatten niet alleen de film maar ook meer dan een uur aan extra’s. Ontdek bv de oorsprong van “Skadoosh” en leer knutselen voor een groot “panda”feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *