Creativiteit is heel belangrijk in het leven van kinderen. Met de feestdagen en Sinterklaas op komst is het ook fijn dat er creatief ‘speelgoed’ op het verlanglijstje wordt gezet. En dan nog liefst iets waarmee ze wel enkele uren zoet zijn. Om deze creativiteit te stimuleren zijn er heel wat leuke producten. O.a. Crayola heeft leuke oplossingen zoals hun nieuwe Washimals en de Glitter Dots lijn.

Washimals

Washimals

Geef de nieuwste leden van de Washimals familie een vrolijk design met mooie stippen of strepen met de afwasbare viltstiften van Crayola. Geef de Washimals dieren daarna een lekker bad, zodat ze weer schoon zijn en je ze opnieuw kunt versieren. Dit najaar kun je kiezen uit een Washimals Speelgoedauto die omgetoverd kan worden tot een echte Spa, een Fantasiewezens Set met eenhoorns en draakjes, een Tattoo winkel waarmee je je Washimals kunt voorzien van tattoos en een glinsterend Washimals Kasteel. Kies zelf hoe je diertje eruit komt te zien, laat je fantasie de vrije loop!

Washimals zijn te koop bij o.a. Bol.com.

Glitter Dots

De Glitter Dots van Crayola zijn de leukste manier om met glitters te knutselen zonder dat dagen later nog overal glitters liggen. Dit najaar kunnen kinderen hun hart opnieuw ophalen met de nieuwe Glitter Dots producten. Knutsel en versier de mooiste creaties met glitters en gebruik je kunstwerk bijvoorbeeld als sleutelhanger. De kleine kneedbare lijmbolletjes met glitters zijn te gebruiken op diverse oppervlaktes, of het nu hout, karton of papier is. De glitters blijven goed plakken en harden uit. Ook kunnen ze met elkaar gemixt worden voor de meest kleurrijke glittercombinaties. Er zijn vier nieuwe Glitter Dots sets verkrijgbaar. Maak een glitterige sleutelhanger, een mozaïek creatie, laat je verrassen door de surprise box en voor de echte creatieveling is er de Glitter Dots Sparkle Station Super Set. Gebruik je verbeelding en creëer unieke glitterdecoraties!

Glitterdots zijn te koop bij o.a. Bol.com.


Disclaimer: Dit bericht bevat enkele affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *