Jetje en Joep logeren bij Opa en Oma Oelewapper in het bejaardentehuis. Het is best gezellig, maar wat is er toch aan de hand? Er verdwijnen steeds allemaal onderbroeken … Jetje en Joep bedenken een list om de onderbroekendief op heterdaad te betrappen. Nooit had iemand van het bejaardentehuis kunnen bedenken dat dit de dief zou zijn.

Opa en Oma Oelewapper en het raadsel van de verdwenen onderbroeken

Het bekende schrijverskoppel Busser en Schröder hebben al tientallen kinderboeken geschreven. Telkens voorzien van de nodige humor en leuk geïllustreerd. Zo ook dit boekje van Opa en Oma Oelewapper. Een leuk boekje vol humor doorspekt met de nodige spanning op kindermaat. Het is daarom ideaal om voor te lezen, maar ook goed voor iets gevorderde lezertjes.

De illustraties van Ivan en Ilia zijn perfect afgestemd op de tekst en bevatten dus ook de nodige humor. De hoofdpersonages zijn ook extra geaccentueerd dankzij de witte rand rondom deze personages. Hierdoor lijken ze ook iets op de achtergrond te liggen. De combinatie van het leuke verhaaltje en de specialere tekenstijl maken van dit boekje een must-have voor de boekenkast van jullie kindjes.

Auteur: Marianne Busser en Ron Schröder
Illustrator: Ivan en Ilia
Uitgeverij: Moon
Pagina’s: 32
Leeftijd: 3+
ISBN: 9789048835737

Opa en Oma Oelewapper en het raadsel van de verdwenen onderbroeken voor Marianne Busser en Ron Schröder is te koop bij de betere boekhandel en online bij o.a. Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *