Elk meisje wil toch graag eens prinses zijn. Met dit in de gedachten is 10 jaar geleden Le Chic ontstaan. Ze wouden prinses-achtige jurken ontwerpen die bovendien ook nog eens lekker zaten. De allereerste collectie was een communie collectie. Een goed begin, want de communie periode is toch dé uitgelezen kans om je als prinses te kleden en te laten behandelen. Maar het kon beter want meisjes willen er niet enkel op speciale gelegenheden goed uit zien. Ze willen alle dagen van het jaar er prachtig bijlopen. Zo ontstond het idee om voor elk seizoen comfortabele, chique prinsessen outfits te maken. In het begin was Le Chic er eerst alleen voor meisjes vanaf 2 jaar. Maar later zijn daar ook een baby en een newborn collectie aan toegevoegd. Zo kunnen meisjes zich al vanaf het eerste moment een échte prinses voelen.

Droom weg…

Heb je het verhaal over de Le Chic prinses al gelezen? Op www.lechicfashion.eu kun je lekker samen met jouw kleine prinses wegdromen! Niemand weet dat je dochter eigenlijk een prinses is. Maar goed ook. Zo kan ze ongestoord opgroeien. Want jij brengt dat bijzondere meisje groot tot een heuse koningin. Daarom maakt Le Chic met veel plezier kleding om elke dag in te stralen. Van doordeweekse dagen (een fijne jeans, t-shirt en trui) tot eens-in-je-leven-dagen (een prachtig jurkje).

Willen jullie ook jullie dochter kleden als een prinses? Dan vind je de collectie o.a. op hun eigen webshop maar ook bv bij Kixx Online, A-Mode, Stoer & Hip (Doetinchem) en Comptoir des Enfants (Wijnegem Shopping en St-Niklaas).


Afbeeldingen: Le Chic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *