Het Nederlandse woonwarenhuis Leen Bakker en het populaire lifestylemerk Lief! brachten onlangs een prachtige kinderkamercollectie op de markt. En met de zomer in aantocht hebben beide merken nogmaals samengewerkt. Deze keer brengen ze een sfeervolle tuincollectie met het thema bloemen in de winkel. In deze tuincollectie herken je direct de kenmerken die Lief! zo populair maken: vrolijke motiefjes en frisse kleuren en dat alles afgewerkt met leuke details.

De Lief! tuincollectie bestaat uit drie frisse basiskleuren, met details die terug slaan op het bloementhema van deze collectie. De tuincollectie van Lief! bij Leen Bakker is niet alleen stijlvolle maar bovendien ook nog betaalbaar. De collectie is er voor zowel volwassenen als kinderen. Zo krijgen de kinderen bv een eigen picknicktafel en speelbank waarvan je het blad kan wegnemen om een soort zandbak te creëren. En loungen dat doen de kinderen dit jaar in stijl. De loungestoel kreeg naast het volwassenemodel ook een stijlvolle kindervariant!

Maar er zijn niet enkel meubels. Ook aan bijhorende accessoires is gedacht. Leuke kussentjes met bloemmotief, een dienblad, parasols en zelfs een hangmat behoren tot de Lief! & Leen Bakker tuincollectie. Of wat dacht je van een leuke bloempot en een bijhorende gieter? En om de zomeravond sfeervol te maken in de tuin of op het terras zijn er zelfs windlichtjes voorzien. Lief! en Leen Bakker zorgen deze zomer dat je tuin of terras een leuk uitzicht krijgt met deze prachtige tuincollectie.

De tuincollectie is exclusief verkrijgbaar in de Leen Bakker winkels en online in de webshops van Lief! en Leen Bakker.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *