Onze kindjes zitten nu al twee weken thuis. Naast de schooltaken die ze dagelijks ontvangen van hun leerkrachten is het ook de ideale periode om creatief bezig te zijn. En daar speelt LEGO® handig op in met hun nieuwste reeks LEGO® DOTS. Een kleurrijke wereld vol creativiteit en plezier! Versier armbanden of spulletjes voor op de kamer. En dit met speciale platte kleurrijke steentjes of steentjes met leuke figuurtjes zoals regenbogen en diertjes. Ook met deze reeks kan je steeds weer bouwen, ontwerpen en versieren. Er zijn geen regels voor deze sets, alleen een schone lei, kleurrijke tegels en de verbeelding van een kind. Ideaal voor de knutselliefhebbers onder de LEGO® fans.

Zelfexpressiemogelijkheden

Deze coole knutselsets geven kinderen de creatieve vrijheid om te spelen! Met elk hun eigen persoonlijkheid en interesses die ze kunnen laten zien met elk ontwerp en op welke manier ze willen.

Helder en vrolijk? Daar zijn DOTS voor.
Stoer en krachtig? Daar zijn DOTS voor!

De tegels in elke set bieden een onbeperkt aantal ontwerpcombinaties om te ontdekken en te maken. Het opnieuw versieren van de armbanden en spullen voor op de kamer is een fluitje van een cent? Kinderen kunnen ze veranderen wanneer ze maar willen!

Zo heb je momenteel niet alleen funky armbandjes om te versieren. Er is ook een leuke pennendoos in de vorm van een ananas, fotohoudertjes met dieren en een regenbooksieradenhouder. En er zullen zeker nog heel wat leuke items bijkomen.

LEGO® DOTS zijn natuurlijk te koop bij jullie favoriete speelgoedwinkels zoals Dreamland en FUN. Maar ook in de webshop van LEGO kan je deze nieuwe reeks kopen.


Uitgelichte afbeelding: LEGO YouTube

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *