Vanaf 20 februari kan je het tweede deel van de Lego Movie gaan bekijken in de bioscoop. Het belooft weer een heel avontuur te worden met Emmet in Steenstad. Maar naast de film is er nu ook een leuke zoektocht in Oostende en kan je de film zoals gewoonlijk ook naspelen met de speelsets van Lego, de boeken lezen of de game spelen.

Lego Movie 2

De Lego® Film 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

Recensie

Afgelopen zaterdag trokken we richting Kinepolis Hasselt voor de avant-première van de tweede Lego-film. Ook deze keer is de hoofdrol weggelegd voor Emmet, de (anti-)held van Steenstad. Hij blijft, ondanks alle negativiteit, de optimist. Tot enkele ‘buitenaardse wezens’ in Steenstad landen en zijn beste vriendin Lucy, en enkele vrienden, ontvoeren. Hij moet en zal Lucy bevrijden maar komt dan in aanraking met zijn kwaadaardige ‘IK’. The Lego Movie 2 is naast een knap staaltje bouwkunst (realiteit en computeranimatie) ook deels live motion action. Bovendien bevat de film ook een mooie boodschap over vriendschap en liefde. En dit alles overgoten met een vleugje humor en heel wat herkenbaarheid. Een ideale film voor elke Lego-fan.

Zoektocht in Oostende

Help jij mee om Lucy terug te vinden? Door alle opdrachten op te lossen in het centrum van Oostende breng je Emmet terug bij Lucy. Heb je haar gevonden? Dan breng je jouw zoektochtformulier binnen aan de balie bij Toerisme Oostende (Monacoplein 2). Wie weet ontvang je wel een leuk geschenkje voor jouw heldendaad!

De zoektocht naar Lucy vindt plaats tijdens de krokusvakantie van zaterdag 2 maart tot zondag 10 maart 2019. Bovendien is de zoektocht volledig gratis. De zoektochtformulieren kan je natuurlijk bekomen bij de dienst Toerisme van de stad Oostende.

De Lego speelsets, games en boeken van deze tweede film zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Q: Zijn jullie kindjes ook zot van Lego en de Lego-films?


Disclaimer: Dit bericht bevat een product/dienst, welke wij ontvingen van een bedrijf. Ook bevat het enkele affiliate links.

Samenvatting
Review Datum:
Item:
The Lego Movie 2
Beoordeling:
41star1star1star1stargray

2 Reacties

  1. Toyota Yaris: klein en vinnig

    27 maart 2019 op 10:15

    […] februari gingen we in Hasselt naar de première van The Lego Movie 2. En dit gecombineerd met een dagje Hasselt. Een fijn dagje weg met als afsluiter een schitterende […]

    Beantwoorden

  2. […] de ‘The LEGO movie 2‘ was het de tweede keer dat we samen met de dochter naar een animatiefilm gingen met heel wat […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *