Vanaf 20 februari kan je het tweede deel van de Lego Movie gaan bekijken in de bioscoop. Het belooft weer een heel avontuur te worden met Emmet in Steenstad. Maar naast de film is er nu ook een leuke zoektocht in Oostende en kan je de film zoals gewoonlijk ook naspelen met de speelsets van Lego, de boeken lezen of de game spelen.

Lego Movie 2

De Lego® Film 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

Zoektocht in Oostende

Help jij mee om Lucy terug te vinden? Door alle opdrachten op te lossen in het centrum van Oostende breng je Emmet terug bij Lucy. Heb je haar gevonden? Dan breng je jouw zoektochtformulier binnen aan de balie bij Toerisme Oostende (Monacoplein 2). Wie weet ontvang je wel een leuk geschenkje voor jouw heldendaad!

De zoektocht naar Lucy vindt plaats tijdens de krokusvakantie van zaterdag 2 maart tot zondag 10 maart 2019. Bovendien is de zoektocht volledig gratis. De zoektochtformulieren kan je natuurlijk bekomen bij de dienst Toerisme van de stad Oostende.

De Lego speelsets, games en boeken van deze tweede film zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Q: Zijn jullie kindjes ook zot van Lego en de Lego-films?


Disclaimer: Dit bericht enkele affiliate links.

Laad meer gerelateerde berichten

Geef een reactie