Als ouders kennen we waarschijnlijk wel de verhalen van van Luke Skywalker, Darth Vader en R2-D2 uit Star Wars. Maar ook onze kinderen kennen dankzij LEGO, de avonturen uit Star Wars. Binnenkort, nl vanaf 1 oktober, kan je op Disney+ kijken naar ‘LEGO® Star Wars: Griezelige Verhalen’. Een gloednieuwe griezelige special van Lucasfilm en de LEGO Group. Zo kan je je al opwarmen voor een nieuw Halloweenseizoen. 

Lego Star Wars: Griezlige Verhalen

Disney lanceert nu een trailer met een eerste glimp van de drie verhalen die Vaneé, Darth Vaders trouwe dienaar opdist in deze heerlijk huiveringwekkende special. Zo vertelt hij de verhalen ‘The Lost Boy’, over de eerste ontmoeting tussen een jonge Ben Solo en Ren; ‘The Dueling Monstrosities’, over de wedergeboorte van Darth Maul en Generaal Grievous; en ‘The Wookiee’s Paw’, over een wereld waarin alle grootste wensen van Luke Skywalker onmiddellijk worden vervuld. We krijgen er nu al koude rillingen en kippenvel van!
 
Na ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ moeten Poe en BB-8 een noodlanding maken op de vulkanische planeet Mustafar. Daar botsen ze op de hebzuchtige Graballa the Hutt, die Darth Vaders kasteel heeft gekocht en het renoveert tot het eerste luxe all-inclusive Sith-geïnspireerde hotel van het sterrenstelsel. Terwijl hij wacht op de reparatie van zijn X-Wing, wagen Poe, BB-8, Graballa en Dean (een kranige, dappere jongen die werkt als Graballa’s monteur) zich diep in het mysterieuze kasteel samen met Vaneé, Darth Vaders trouwe dienaar.  Onderweg vertelt Vaneé drie griezelige verhalen over oude artefacten en iconische schurken uit alle Star Wars-tijdperken. Terwijl Vaneé vertelt en onze helden dieper in de duistere onderbuik van het kasteel lokt, ontstaat er een sinister plan. Met de hulp van Dean moeten Poe en BB-8 hun angsten onder ogen zien, een eeuwenoud kwaad stoppen én ontsnappen om naar hun vrienden terug te keren.


Uitgelichte afbeelding: © Disney

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *