Naast warm moet winterkledij voor jonge kindjes ook praktisch, comfortabel, draagbaar, kleurrijk en betaalbaar zijn. Mundo Melocotón slaagt zeer goed in dit opzet. Zij voorzien goede basics die zeker in de kleerkast van je kinderen horen te liggen en die leuk te combineren zijn met andere kledingstukken. De kleding van Mundo Melocotón is gemaakt van een knuffelzachte stof en perfect voor bij een winterse outfit.

Zo is er de hoodiesjaal. Deze is lekker warm en superhandig voor de kleintjes. De sjaal hangt vast aan de muts waardoor een koud nekje zo goed als tot het verleden behoort. Hebben je kindjes geen zin meer in de muts, dan kan je hem gewoon laten hangen en vorm je hem in een handomdraai om tot een stoere hoody! Mundo Melocotón zorgde ook voor bij horende wantjes. De hoodiesjaal is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. Ideaal voor tijdens de koude dagen.

Maar niet enkel buiten willen je kindjes warm en zacht gekleed gaan. Ook voor het slapen heeft Mundo Melocotón een leuke collectie voor de allerkleinsten met heerlijk zachte en comfortabele slaapzakken. De grotere kinderen kunnen genieten van hun nachtrust in een 2-delige pyjama’s waarbij je niet bang hoeft te zijn dat ze het ’s nachts koud krijgen.

De collectie van Mundo Melocotón is draagbaar door zowel jongens als meisjes en is er voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Nieuw in deze winter zijn de tweekleurige sweaters, de tweekleurige jurkjes, de sweater en broek met bies en de koltruitjes in jersey en rompertjes met coltrui in jersey.

De collectie van Mundo Melocotón is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren zoals; rood, retro blauw, groen, geel, lichtgrijs, antraciet, petrol en fuchsia roze.

Zoek je een verkooppunt van Mundo Melocotón? Dan zoek je best eens via http://www.4smallones.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *