De herfst begint nu echt zijn intreden te doen. De dagen worden korter en kouder. Tijd dus om de zomerse kleren en schoenen op te bergen en warme kleren aan te trekken. Naast warme kledij hebben kinderen ook een warme en comfortabel paar schoenen nodig deze herfst en winter. Met de schoenen van Falcotto zal dit alvast geen probleem vormen. En bovendien … ze zien er nog eens super leuk!
Falcotto komt deze winter met een uitgebreide collectie van de eerste loopschoentjes, waterdichte Rainstep schoenen en een terug naar school schoenenlijn. Daarnaast bevat de collectie ook schoenen voor speciale gelegenheden zoals kerst.
Qua prints heeft Falcotto dit najaar gekozen voor stippen, ruitjes en pied-de-poule. Deze prints zijn deze winter veel terug te vinden op de schoenencollectie. De materialen voor deze herfst/wintercollectie zijn kalfsleer en suède maar ook schoenen met gespoten leer waarbij sommige schoenen gecombineerd worden met studs.
De wintercollectie van Falcotto is dankzij het rijke kleurenpalet goed te combineren. Het kleurenpalet deze winter gaat van aardolie naar luchtvaart blauw en van bosbessen naar antiek roze. Naast de blauwe en roze tinten heeft Falcotto ook nog kleuren zoals maïs geel, oker en bruin en de collectie zitten.
Deze leuke collectie is o.a. te koop via de webshop van moedermerk Naturino waar je tevens ook een store-locater vindt
.

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *